Quantic Dream werkt ook al aan een PS4 game


Als we het over Quantic Dream hebben zal iedereen gelijk denken aan hun nieuwste game Beyond: Two Souls. Echter werkt de studio ook al aan een nieuwe game en dit is een titel voor de PlayStation 4. Dit bevestigde de co-founder van Quantic Dream, Guillaume de Fondaumière aan Eurogamer.

De game die Quantic Dream aan het maken is voor de PlayStation 4 is een titel dat wederom personages en het verhaal als belangrijkste uitgangspunt heeft. De game zal in typische Quantic Dream stijl zijn, maar doordat innovatie in het DNA van de ontwikkelaar zit zullen ze wel met iets unieks op de proppen komen, aldus de Fondaumière.

“For us, a new console is another reason to try and innovate. What is certain is that whatever we’re working on on PS4 is not going to resemble what we’re doing on PS3… We’re going to try and reinvent ourselves.”

De Fondaumière kon verder nog kwijt dat het ontwikkelen voor de PlayStation 4 onvergelijkbaar is met de PlayStation 3 en dat het erg gemakkelijk is. Overigens zal Beyond: Two Souls niet naar de PlayStation 4 komen, ondanks dat Quantic Dream het een gemakkelijk platform vindt om games voor te maken.

Wat de nieuwe game van Quantic Dream gaat worden is afwachten. Het enige wat we weten is dat de game mogelijk Singularity gaat heten, dit suggereerde een domeinregistratie enige tijd terug immers.

 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Ben benieuwd!

 2.    45 XP
  2psah's avatar

  Was echt heel sceptisch over “Heavy Rain”. Totdat ik hem speelde. Wat een supergoede game was dat zeg!

 3.    71 XP
  Rehabinum's avatar

  Heel goed nieuws. Ze hebben niet veel games tot nu toe gemaakt, maar ze zijn wat mij betreft wel allemaal toppers en heb ze stuk voor stuk met plezier gespeeld (Omikron: The Nomad Soul / Fahrenheit en Heavy Rain).

  Ik kijk alvast uit naar Beyond: Two Souls en benieuwd naar wat voor game hun PS4 titel gaat worden.

 4.    126 XP
  bigbjorn1's avatar

  Laat maar komen! 🙂

 5.    7377 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Rehabinum: Omikron: the Nomad soul nog nooit van gehoord. Op welk systeem is dat uitgekomen? Hoor het graag 😀

 6. crew Redacteur -    731 XP
  taart0001's avatar

  Ben benieuwd, kwalitatief gezien vond ik Heavy Rain een erg geslaagde titel.
  Wel apart, maar met ontzettend veel sfeer, dit verwacht ik ook bij Beyond: Two Souls en uiteraard ook bij hun nog onbekende PS4-titel!

 7.    71 XP
  Rehabinum's avatar

  @Flaming_Kaiser: Omikron: The Nomad Soul was een erg toffe game die 14 jaar geleden uitkwam op de PC en SEGA Dreamcast.