City Interactive annuleert eerste Sniper: Ghost Warrior 2 DLC


Sniper: Ghost Warrior 2 is vorige week verschenen en zoals je in onze review kon lezen zijn we niet echt heel tevreden over deze titel. Op zo goed als elk aspect stelt de game goed teleur en dat levert dan ook een barslecht cijfer op. Toch jammer, want de game had best wat potentie. De game is bovendien niet al te lang en eventuele saaie missies kunnen toch nog wat opgeleukt worden door toffe downloadbare content.

Wel, hier kun je ook naar fluiten, want City Interactive heeft bekend gemaakt dat ze de eerste downloadbare content, dat als naam: ‘dismemberment’ had, hebben geannuleerd. De reden voor het annuleren van de content werd helaas niet gegeven. Dit gedeelte had overigens in de eerste instantie al in de game moeten zitten, maar om er zeker van te zijn dat ze niet tegen een ban aanliepen in Duitsland heeft de ontwikkelaar dit weggelaten.

Via DLC wilden ze dit alsnog in de game verwerken, maar dat is nu definitief niet meer aan de orde. Of toekomstige downloadbare content ook geannuleerd is, is op moment van schrijven niet bekend.

Boxshot Sniper: Ghost Warrior II

Sniper: Ghost Warrior II

Releasedatum:
18-03-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
City Interactive
Ontwikkelaar:
Review: Sniper: Ghost Warrior 2
Gepubliceerd op 20 mrt, 2013 om 17:18
Prijsvraag: Win een Sniper: Ghost Warrior 2 goodiepakket (5 maal)
Gepubliceerd op 20 mrt, 2013 om 10:47
Sniper: Ghost Warrior 2 krijgt een release date
Gepubliceerd op 21 okt, 2011 om 09:18
 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Ze hadden zeker zoiets van, onze game wordt slecht beoordeelt en daardoor ook slecht verkocht! Laten we hun dan maar naaien en de dlc annuleren ‘_’

 2. Anoniem -   
  178.117.28.xxx's avatar

  er komt toch dlc : http://www.9lives.be/games/sniper-ghost-warrior-2/nieuws/sniper-ghost-warrior-2-dlc-brengt-ons-volgende-week-naar-siberi

 3.    311 XP
  The_darknessking's avatar

  @lilrobbie22: haha, ja stel je voor. Wat een bazen daar bij City Interactive.

  Ik lig er niet wakker van heb deze game toch niet gehaald.