[TGS 09] Gameplay montage video van Avatar: The Game

Eerder konden we jullie nog de eerste developer diary laten zien van de aankomende film game Avatar. Vandaag is de Tokio game show begonnen en de nieuwe gameplay footage druipt natuurlijk binnen. Zo ook van Avatar: The Game. In deze game wordt je naar de planeet Pandora gestuurd om de planeet te verkennen. Het leven op deze planeet is echter aan de agressieve kant en belemmert jou op je missie. Tijd om dus even flink huis te houwen en de “dieren” populatie uit te dunnen. Pandora wordt echter ook nog bewoond door andere levensvormen en deze waarderen jou aanwezigheid helaas niet echt.

De game ziet er zeker niet slecht uit voor een film game. Zo zien we in de trailer dat we onder andere in robots plaats mogen nemen en een stealth functie hebben in ons pak. De game lijkt alle potentie te hebben om een goede game te worden. Laten we hopen dat het niet de zoveelste slechte film game wordt. Daar hebben we er nu namelijk wel genoeg van.

5 reacties

 1.    369 XP
  matthijs222's avatar

  cool en ziet er niet verkeerd uit!!! heeft vast ook een vette multiplayer!!

 2.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Beetje de stijl van predator vet 😛 😀

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ziet er echt vet uit mr de film lijkt me nog vetter.

 4.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  De game ziet er zeker niet slecht uit voor een film game

  Het wordt geen film game. Het wordt een game die zich in hetzelfde universum als de film afspeelt. Bij Avatar is niet een film gemaakt, maar eerst een heel universum en daar pakte ze een stukje van en maken ze een film an.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Niet mijn stijl maar ondanks slechte kwaliteit filmpje ziet er niet verkeerd uit