Twitter account Battlefield hint naar Chinese setting Battlefield 4?

Onlangs konden jullie in een uitgebreid artikel van mij heel wat ‘gelekte’ details lezen dat Battlefield 4 mogelijk een Chinese setting zal bevatten. Kort daarna werden er al berichten naar buiten gestuurd dat deze details niet allemaal even waar bleken te zijn, maar de setting kan inderdaad wel eens Chinees worden.

Het Twitter account is van origine een Amerikaans account, maar uit het niets tweet het account alleen nog maar in het Chinees met hier en daar een link naar de site van Battlefield 4. Hebben we hier te maken met hackers? Of is dit gewoon een hint naar de Chinese setting? We zullen nog even af moeten wachten voor een verlossend woord. Bekijk HIER het twitter account van Battlefield.

PS: het kan zijn dat je Google vertaler aan hebt staan waardoor de teksten gelijk naar het Amerikaans worden vertaald. Zoek dan bijvoorbeeld het account eens op via je telefoon of een ander extern programma. Dan zie je de Chinese tekens vanzelf.

Boxshot Battlefield 4

Battlefield 4

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    75 XP
  Odd Friend's avatar

  Zoiets verwachtte ik ook al ;-). In de teaserpic van BF4 zie je ook in het kleine plaatje boven zijn schouder de skyline van Shanghai (als je Google Afbeeldingen van Shanghai vergelijkt met dat plaatje zie je het gelijk).

  Om eerlijk te zijn, als China de vijandige kant op zou gaan in de toekomst, zou dat natuurlijk wel een uiterst interessante oorlog worden vanwege de grote aantallen.

 2.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  heujj Shanghai

 3. Anoniem -   
  92.108.14.xxx's avatar

  Het betkend: Ben je klaar om naar shanghai te gaan? En op de website staat nu ook Onthuld: Shanghai

 4.    5345 XP
  PattyS3's avatar

  Het is zojuist al onthuld op battlefield.com/nl/battlefield-4 inderdaad. 🙂

 5.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Shanghai lijkt me een coole setting!

 6.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 7.    3140 XP
  moes's avatar

  ik vind die frost bite engine perfect bij een setting als shanghai passen. ik heb @PattyS3:

  ey dude, weetje nog de map dragon valley :$ dat was pas een toffe map he :$ hopelijk gaan ze die remaken met deze frost bite engine want ik mis die echt. met de chopper over de kanalen rossen en alles wat beweegt afknallen

 8.    5345 XP
  PattyS3's avatar

  @moes:

  Ja inderdaad, Dragon Valley zou terug moeten komen naar BF4. Ik denk dat dat ook nog wel een grote kans heeft gezien de setting van BF4 dus waarschijnlijk China is. 😀

 9.    1030 XP
  nis156's avatar

  Doet me denken aan de BF2 uitbreiding met de muur.

 10.    3140 XP
  moes's avatar

  @PattyS3:

  😀 f*ck yeah ! ik heb zo zin in die onthulling :$ fuck de PAX en fuck die Game Developers Conference. I WANT BEFFENFIELD 4 !!!