Naughty Dog nog geen plannen voor The Last of Us op PS4

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51510686741f3.jpg

Op NeoGAF stelde een member aan iemand van Naughty Dog onlangs de vraag of de game wellicht ook naar de PS4 komt, het antwoord was redelijk verrassend. Men gaf aan op het moment vooral te concentreren op een PS3-release en dat het denken aan een PS4-port voor nu enkel maar zo afleiden.

Maar, als het iets is wat ze kunnen en kiezen te doen, dan zal het gebeuren na de release van de game. Hiermee geeft men dus aan dat deze optie nog altijd openstaat en dat er zomaar eens een PS4-port gemaakt kan worden op een later tijdstip.

Het is nu bij veel games redelijk lastig om te bepalen of je ze nog op de PS3 haalt of straks op je gloednieuwe PS4. De kans is groot dat games eerst nog uitkomen op de PS3 en dan later als launchtitel voor de PS4 ook in de winkels komen te liggen, maar met dan betere graphics of hogere FPS.

Not at this time. We’re focused on shipping for PS3 – thinking about how to bring this over to the PS4 would distract us right now. IF that’s something we can and choose to do, I suspect it would happen once we release the game.

Boxshot The Last of Us

The Last of Us

Releasedatum:
14-06-2013
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    311 XP
  The_darknessking's avatar

  Zou wel leuk zijn als ze hem ook voor de PS4 uitbrengen. Ik moet me wel aansluiten bij de gedachtegang van Naughty Dog. Een PS4 versie zou misschien te veel afleiden. Een later tijdstip lijkt me ook beter.

 2.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Of gewoon een nieuwe IP op PS4 naast de Uncharted reeks. Er zit daar genoeg creativiteit in 1 van de beste studio’s ter wereld.

 3.    292 XP
  cemie38's avatar

  ik denk gwn dat sequel van the last of us op ps4 gaat komen (na uncharted 4)

 4.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Dank u Naughty Dog.