Sony pakt cheaters in Warhawk aan

Op de Tokyo Game Show: 2009 had Sony enkele dagen geleden hun aankomende PS3-exclusive aangekondigt. Namelijk Starhawk, dit wordt het vervolg op de welbekende game Warhawk. Warhawk wordt tot op de dag vandaag nog veel gespeeld door menig gamer. Maar de lol van het online gamen van een spel gaat er snel van af als er zogenaamde noobs zijn die aan het cheaten zijn. Dit wekt toch wel grote frustratie op bij menig gamer. Zo was er ook een tijdje geleden een zogenaamd UFO Hack in Call of Duty 4: Modern Warfare welke inmiddels is opgelost. Sony heeft nu alle cheaters gewaarschuwd welke cheaten of van plan zijn om te cheaten in Warhawk. Mochten de cheaters doorgaan en gesnapt zullen worden hebben ze waarschijnlijk een ban aan hun broek hangen of misschien zelfs dat je statistieken gereset worden.

“Warning to all Warhawk ‘Cheaters’ — SONY is cracking down so for those of you that cheat, you are risking a Ban *and* a stats wipe.”

7 reacties

 1.    3762 XP
  vinnie1234's avatar

  Liever dat alles gereset word dan een ban xD

 2.    580 XP
  GVeyron's avatar

  Goed initiatief van Sony 🙂

  Nu we het toch hebben over cheaten is het gebruiken van iemand anders zijn (100%) savedata ook cheaten dus dat je mogelijk alle trophies krijgt van het verhaallijn?

 3. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @GVeyron: je kan zo tog niet eens trophies hale nxD? of wel?o.o

 4.    121 XP
  Afrotastic's avatar

  @GVeyron

  Je kan niet trophies halen op die manier, de savedata is ‘gemarkeerd’ met jou naam dus je kan niet cheaten met trophies.

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  n1 haat cheaters, verpesten altijd alles en iks nap niet dat dat leuk is.

 6.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Nice! Track ‘em down, Sony!!!

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  moeten ze bij meer spellen doen 😛