Blacklight: Retribution aangekondigd voor de PlayStation 4

Sony kondigde eerder al Primal Carnage: Genesis aan voor de PlayStation 4 en hier blijft het niet bij. Sony heeft ook nog een shooter aangekondigd voor het nog te verschijnen platform en dit is Blacklight: Retribution. Net zoals bij Primal Carnage: Genesis het geval was, is het qua details momenteel nog wat schaars.

Wat we in ieder geval weten is dat de game in de maak is bij Zombie Studios en dat het een free-to-play first person shooter is. Komt de titel je van de game bekend voor? Dat kan kloppen, de game is vorig jaar al op de PC verschenen.

Eerste beelden in de trailer hierboven.

Boxshot Blacklight: Retribution

Blacklight: Retribution

Releasedatum:
03-12-2013
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Toen ik dit een tijdje terug op mijn PC probeerde te spelen, moest ik na het installeren 5 uur lang patches downloaden en dan was ik nog niet eens op de helft. Toen ben ik maar geragequit en heb hem weer van mijn PC gegooid. Nog niet gespeeld dus >:[

 2.    7291 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @da_teamkilla: Dan kan je er wel gelijk voor je ingegooid 😀
  Hoeveel GB was dat dan wel niet? 😕

 3.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  @Flaming_Kaiser:
  Geen idee, die progress bar gaf ook niet bepaald veel informatie aan me. Ik download normaal gesproken met ongeveer 2MB/s, dus theoretisch gezien zou dat een patch van 70gig+ geweest zijn xD

  Maar ja, ik denk dat ze die dag problemen met hun download servers hadden of zo. Hij deed de update via een aparte client van het spel zelf, ipv via Steam. Best jammer.

 4.    7291 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @da_teamkilla: De game ziet er erg cool uit namelijk 😀

 5.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  @Flaming_Kaiser:
  Mee eens, misschien probeer ik het later nog wel eens :3