Batman: Arkham Origins naar de PS4 dit jaar?

Rocksteady Studios leverde met Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City twee zeer sterke titels af, waarvan de laatste anderhalf jaar terug verscheen. De volgende uit deze serie zou weleens naar de PlayStation 4 kunnen komen en nog wel tijdens deze jaargang. Volgens het Franse Gamesblog werkt Rocksteady Studios namelijk aan Batman: Arkham Origins, welke onthuld zal worden tijdens de E3 in juni.

Dit hebben zij van een anonieme bron en vandaar dat we het voorlopig met een korrel zout nemen. Echter is het wel zo dat Warner Bros. recent op de Facebook pagina van Batman: Arkham City heeft bevestigd dat er een nieuw deel in de maak is wat een prequel zal zijn in de tijd van de Silver Age.

Als we dan naar de subtitel Arkham Origins kijken kunnen we zeggen één en één is twee, maar vooralsnog afwachten tot er iets naar buiten wordt gebracht door de uitgever of studio zelf. Wellicht hebben we er straks weer een interessante en mooie launchtitel bij voor de PS4.

 1.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Laat Arkham Origins en Sleeping dogs 2 maar komen!! 😀

 2.    311 XP
  The_darknessking's avatar

  Let’s hope so. Ben enorme fan van de franchise.

 3.    232 XP
  black2death's avatar

  als ze het financieel jaar bedoelen kan het ook tot volgend jaar maart lopen, want er zijn veel firma’s die dit ook gebruiken.

  anders zou het wel mooi zijn als lauchgame;

 4.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  Ik ben een diehardfan van Arkham Asylum en City, maar hiermee gaat Rocksteady de franchise uitmelken. City bevatte tientallen easter eggs die naar het vervolg zou leiden, en een prequel is helemaal niet nodig (zeker niet als het Silver Age is). Maar WB Montreal schijnt bezig te zijn met een groot project met Batman, zij kunnen zijn ingehuurd om alsnog het vervolg op AC te maken, dat hoop ik juist! Maar ik heb al gelezen dat Arkham Origins voor zowel de PS3 als PS4 zal uitkomen.

 5.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Vond de vorige twee geweldig, enorm goede games. Kom maar op met een derde deel als launchtitel 😀