Dat we allemaal de PlayStation 4 willen is zeker, maar nu moeten we natuurlijk nog wel een prijs en releasedatum hebben. De PS4 zal in ieder geval aan het einde van dit jaar lanceren, maar of dat ook geldt voor Europa is niet met zekerheid te zeggen.

De Amerikaanse gamewinkel GameStop heeft gisteren laten weten dat hun verwachtingen omtrent de PlayStation 4 hoog zijn. Op de website van GameStop is het mogelijk om jezelf in te schrijven op de zogenaamde First To Know list. Door je hier in te schrijven krijg je zodra er iets bekend is omtrent de PlayStaton 4 een e-mail toegestuurd. Volgens GameStop hebben al meer dan 900.000 mensen zich ingeschreven wat natuurlijk erg veel is.

Tony Bartel, de president van GameStop, liet weten dat ze verwachten dat de vraag naar de PlayStation 4 immens zal zijn. De vraag zal zelfs zo groot zijn dat hij verwacht dat het aanbod van de PS4 zal worden overtroffen. Sony heeft aan de beste man niet laten weten hoeveel PS4 units ze zullen opsturen, maar toch verwacht Bartel dat de voorraad te klein zal zijn om aan de vraag te voldoen.

Het is natuurlijk een goede zaak voor Sony als de PlayStaton 4 snel is uitverkocht, maar ze moeten wel zo snel mogelijk kunnen voldoen aan de vraag. Wij pre-orderen alvast onze PS4 voordat hij is uitverkocht…