Het PlayStation Network is rijk aan kleinere en unieke games en veel van deze games zijn tegen een zacht prijsje binnen te halen. Tot op heden was enkel een losse aanschaf mogelijk, hoewel er sporadisch wat bundelacties waren tijdens een uitverkoop. Dergelijke bundels waren nooit heel veel groter dan twee games, maar hier kan misschien verandering in gaan komen.

De Amerikaanse ratingsinstantie, de ESRB, heeft namelijk een zogenaamde game van een beoordeling voorzien. Het gaat om de volgende titel: ‘Best of PlayStation Network Vol. 1’. Dit is een verzameling van PlayStation Network games – welke dat zijn hieronder – en met ‘vol. 1’ in de titel wekt dat de suggestie op dat als deze bundel verschijnt er in de nabije toekomst meer van uit zullen komen.

De games die volgens de beschrijving van de game op de ESRB site in deze bundel zitten zijn:

  • Fat Princess
  • Tokyo Jungle
  • When Vikings Attack!
  • Sound Shapes

Een prijs is nog niet bekend en deze bundel is officieel ook nog niet onthuld dus het is even afwachten. Ook vanwege het feit dat de ESRB enkel games van een rating voorziet in Amerika wat eventueel kan betekenen dat deze bundel enkel daar uit komt. Bij meer informatie lees je het hier.