Sacred Citadel vanaf deze maand te downloaden vanuit de PlayStation Store


Wie houdt van side-scrolling beat ‘em up games zoals de Ninja Turtles van vroeger, moet zeker Sacred Citadel eens uitproberen. Deep Silver maakte vandaag bekend dat de game deze maand al te downloaden is. Verrassing!

Ontwikkelaar Southend Interactive legt momenteel de laatste hand aan de game, die vanaf 17 april in de digitale schappen ligt. Voor de schappelijke prijs van €14,99 zit je gebakken voor heel wat actie en gevaren, welke zowel alleen als in vier-speler-coöp te tackelen zijn met verschillende klasse-mogelijkheden.

Rond de 17e mag je ook weer wat nieuws verwachten van uitgever Deep Silver. Wij hopen stiekem op een releasedatum en/of gameplay beelden van Sacred 3, waarover het al lange tijd stil is gebleven.

Boxshot Sacred Citadel

Sacred Citadel

Releasedatum:
17-04-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
Deep Silver
Ontwikkelaar:
Review: Sacred Citadel
Gepubliceerd op 7 mei, 2013 om 10:30
 1.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Oeee sidescroller.

 2.    257 XP
  Crition's avatar

  Deze ziet er zo ziek uit he! Leuk dat ie al zo snel komt 🙂 Kga m zeker halen 😀

 3.    475 XP
  Klart's avatar

  Eindelijk nog ’s een side scroller naar traditie van SoR en FF. Ziet er er goed uit.

 4.    7435 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Seraphim mijn favoriete character Class met het eerste deel van Sacred. Jammer dat er zoveel bugs in de game zaten. 🙁 maar wat heb ik er een lol mee gehad 😀

 5.    7435 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Jammer van de 14,99 ik vind toch dat deze games voor 9,99 moeten gaan. Misschien maak ik voor deze wel een uitzondering 😀