Street Fighter gerelateerde aankondiging van morgen al uitgelekt?

Op de teaser site van Capcom die vandaag in de lucht is gegaan is te lezen dat morgen een Street Fighter gerelateerde aankondiging gaat gebeuren. Echter lijkt deze aankondiging al per ongeluk zijn weg naar het internet gevonden te hebben, men denkt namelijk dat morgen een nieuwe Street Fighter titel met de naam Super Street Fighter IV bekend wordt gemaakt aan het publiek. Een tijdje geleden werd er ook al gehint naar een Street Fighter IV sequel door een Japanse Street Fighter blog. Er is nog meer bewijs dat we morgen op zijn minst iets interessants morgen te horgen krijgen, er zijn namelijk screenshots opgedoken welke nieuwe dingen vertonen.

Een bron zou de Franse site JV247 gemeld hebben dat het inderdaad om Super Street Fighter IV gaat, een titel met twee extra personages en een verbeterde grafische engine. Echter is niet bekend gemaakt of het om Downloadable Content of een nieuwe winkel versie gaat, we zullen het morgen te weten komen.

[nggallery id=188]

6 reacties

 1.    110 XP
  Moootje's avatar

  als het een verbeterde engine is, dan kan het denk ik niet anders dan een nieuwe game zijn. Ik hoop ook op een betere soundstrack, want die vond ik bagger vergeleken met vorige delen. 3rd strike had dope muziek en sf2.

 2.    265 XP
  AT!SS69's avatar

  Dit ga ik cker kopen!!
  Want ik zie veel glitches en foutjes bij sf4 hoop dat ze bij deze hebben verbeterd…

 3.    168 XP
  Mowie24's avatar

  Die T.Hawk lijkt me wel vet om tegen die andere reus te zien vechten 😀

 4.    548 XP
  PotAFluX's avatar

  Vega = M.bison AKA the dictator?! (zie plaatje 1)

 5. Anoniem -   
  82.170.157.117 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @PotAFlux… Al sinds ‘het begin der street fighter games’ zijn de namen van de ‘bazen’ anders in de Japanse versies. Vega heet bij ons M.Bison, Balrog heet bij ons Vega en M.Bison heet bij ons Balrog. Er werd altijd gezegd dat M.Bison(in Japan dus die bokser eindbaas)teveel op Mike Tyson leek qua naam en hebben ze de namen verwisseld voor de westerse markt om gezeik met rechtzaken te voorkomen.

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat wijf ziet er gruwelijk uit ben benieuwd 🙂