BioShock Infinite is zoals je in de review van Matthias hebt kunnen lezen een fantastische game. Door de alom geprezen nieuwe productie van Irrational Games zal de al grote fanbase van BioShock verder groeien. Deze fans van BioShock en Infinite kunnen later dit jaar zelfs met een heus bordspel aan de slag.

Producent PlaidHatGames heeft meer details bekend gemaakt van BioShock Infinite: The Siege of Columbia, zoals het spel heet. In grote lijnen is de setting en het verhaal gelijk aan de game. Het bordspel is bedoeld voor twee spelers die de rollen van Vox Populi en The Founders op zich nemen. Terwijl zij controle proberen te krijgen over Columbia kruisen Booker en Elizabeth door de strijd heen. Hierdoor moeten spelers hun tactiek aanpassen.

Met speciale kaarten, welke beide spelers kunnen inzetten zal de strijd beslist worden. Denk dan aan de Handyman of de welbekende Songbird, zoals je hieronder kunt zien. BioShock Infinite: The Siege of Columbia is nu nog in de maak volgens PlaidHatGames wat nog tussen de twee en de vijf maanden kost. Het bordspel zal op hun site te koop zijn voor 60 dollar. Of het spel naar Europese winkels zal komen is nog niet bekend.