De aankondiging van de PlayStation 4 ging in februari gepaard met een gepast groot event, waarbij tevens mogelijke launchtitels als Killzone: Shadow Fall en inFamous: Second Son bekendgemaakt werden. Op E3 verwachten we opnieuw een overdaad aan PlayStation 4 nieuws; zo zullen we onder andere eindelijk de console zelf te zien te krijgen.

Als we echter een bron van PCMag mogen geloven, zal het daar niet bij blijven. Volgens de anonieme bron – volgens PCMag iemand vertrouwd met Sony’s marketingstrategieën – zou er namelijk nog een grote aankondiging met betrekking tot de next-gen console komen vóór E3. Met andere woorden: deze maand of de volgende.

Waar het om zou gaan weten we uiteraard niet, maar het geeft wel de nodige reden tot speculatie. Het lijkt in ieder geval slim van Sony om momentum aan te houden tot op de eigenlijke E3 persconferentie. Als deze informatie klopt, wat zou de uitgever dan volgens jullie  te vertellen hebben? Gaat het over hard- of software?  Wordt hopelijk vervolgd.