Vijfde Easter Egg Hunt deal geeft 50% korting op Assassin’s Creed III


Vandaag is het tijd voor een nieuwe Easter Egg Hunt deal in de PlayStation Store en deze nieuwe deal is zojuist live gegaan. Met deze deal krijg je maar liefst 50% korting op de topper Assassin’s Creed III dus dat is geen slechte actie. Hieronder de details.

 • Deal: Assassin’s Creed III
 • Prijs: Was €69.99 nu €34.99
 • Actief: Vanaf 4 april 13.00 uur tot 6 april 12.59 uur

Ook deze deal is weer 48 uur beschikbaar, dus zorg dat er snel bij bent.

Boxshot Assassin's Creed III

Assassin's Creed III

Releasedatum:
30-10-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    5408 XP
  7th-son's avatar

  Misschien, maar ik denk het niet

 2. crew Redacteur -    2154 XP
  aarjen116's avatar

  Bijna alle Easter Egg Hunt games heb ik al. 🙁

 3. Anoniem -   
  amstelbiertje's avatar

  Bedoelen ze niet vanaf 4 april tot 6 april maart is al geweest hoor xd

 4.    436 XP
  ScantraxX26's avatar

  Hoop dat ze tomb raider nog eens doen op het eind aangezien mijn store toen enkel foutmeldingen gaf. In ieder geval lekkere paasdeal 🙂

 5. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  @amstelbiertje: Erg scherp, heb het aangepast.

 6.    787 XP
  I_Eat_Noobsz's avatar

  @ScantraxX26: Ik zat te twijfelen om hem te halen, maar ik zat te wachten op een betere deal. Ben bang dat dat er niet meer inzit. Heb veel spijt want 30 euro voor Tomb Raider is wel nice:)

 7.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  zit te twijfelen

 8.    123 XP
  Razgriz18's avatar

  70 euro voor een game? WTF? Wie koopt zo iets? Nieuwe games kosten op Steam 50 euro! Zijn er serieus mensen die 70 euro betalen?! En dan vragen ze zich af waarom er zoveel piraterij is!

  ’t is trouwens ook pijnlijk duidelijk waarom EA exclusief Origin gebruikt en niet meer op Steam published, want de prijzen op Origin zijn ook schandalig hoog. Maar dat Ubisoft daar blijkbaar ook aan mee doet vind ik dan wel weer HEEL erg jammer. Heb t maar eens na gekeken, AC3 kost op Steam nu 50 euro. Met de vele acties daar kom je zo een keer onder de 35. We worden als console gamers echt afgezet, NIET NORMAAL. Aanbieding ammehoela! Het erge is nog dat we het als domme schaapjes ook nog pikken ook. Ik dacht dat Sony online distributie wilde promoten? Of is dit omdat anders niemand meer naar de winkel gaat?

 9.    174 XP
  Mitch1993-'s avatar

  @I_Eat_Noobsz: http://www.gamedumper.nl/tomb-raider.htm

 10. crew Redacteur -    445 XP
  KeesKop's avatar

  @Razgriz18: Men profiteert van het feit dat consumenten steeds luier worden. Sommige mensen hebben gewoon geen zin en/of tijd om naar de winkel te gaan en kopen games gewoon in de PlayStation Store.
  Als de prijs van de games in de PlayStation Store lager zouden zijn dan in de winkels, dan zou geen enkele winkelier nog een PlayStation willen verkopen.

 11.    436 XP
  ScantraxX26's avatar

  @I_Eat_Noobsz: wie weet lezen ze stiekem mee, en gooien ze op de laatste dag alles van de paasdeals erop. De PSN Superduper Egg hunt 😛