Als we de laatste tijd toch bezig zijn met succesvolle franchises, dan kunnen we het ook hebben over Battlefield van Electronic Arts (EA). Deze games zijn stuk voor stuk een succes, zo ook het eerste deel van Bad Company. Dit deel bevat vooral veel humor en werkelijk alles kan je kapot knallen. Daarom komt er nu een deel twee aan met de bijzondere B-Company, de gestoorde lui van het Amerikaanse leger.

Eigenlijk hebben wij nog steeds te weinig footage van de game gezien, maar vandaag hebben we dan toch een off-screen video van Battlefield: Bad Company 2. Het betreft de demo van de game welke naar alle waarschijnlijkheid eind oktober of in november beschikbaar is. MrAlwinM op YouTube.com heeft deze gefilmd en heeft er ook nog wat over gezegd wat hem opviel.

Dit zijn misschien wel kleine details, maar wel o zo belangrijk voor de kwaliteit van de game. Zo zegt hij bijvoorbeeld dat de wagens vele malen sneller zullen zijn en dat het besturen van een helikopter makkelijker is geworden. De demo was speelbaar in Wenen en hij heeft de game tegen de ontwikkelaars gespeeld. Nu nog wachten op een officiële release datum en dan kunnen we weer lekker knallen en lachen met Battlefield: Bad Company 2.