Deep Silver zal op 25 juni met de game Ride to Hell: Retribution komen, zo maakt de uitgever bekend. In de game zul je met Jake Conway aan de slag gaan. Een eenzame kerel die het als eenmansleger opneemt tegen de brutale biker gang; The Devil’s Hand. Hij is op wraak uit en om de biker gang aan te kunnen is hij gewapend tot de tand met een arsenaal van dodelijke wapens. Hij zal zowel te voet als op zijn motor de vijanden aan kunnen en de enige wet waar hij verantwoording aan aflegt is die van hem zelf.

Goed, dat klinkt erg interessant zij het niet dat de bovenstaande CGI trailer verre van indrukwekkend is. Dat neemt niet af dat we even moeten afwachten hoe de gameplay is, want daarover tasten we nog in het duister.

Overigens blijft het niet bij deze game. Ook zal in juni een PlayStation Network game uitkomen die tot deze ‘serie’ behoort. Het gaat hier om Ride to Hell: Route 666. In deze game zul je de legendarische route 66 gaan afleggen. Terwijl je speelt zul je een eigen gang kunnen opbouwen bestaande uit bikers en je zult voor elke mijl op deze weg moeten vechten. Dit levert een arcade game op gecombineerd met actie en tactiek. Als laatste zal er nog Ride to Hell: Beatdown verschijnen, dit is een ‘rock ’n roll’ brawler voor mobiele platformen.