De game Far Cry 3: Blood Dragon kwam ooit eens in het nieuws nadat er een lijst met Achievements was gelekt. Sindsdien werd het weer stil en afgelopen maandag, op 1 april, verscheen er plots een trailer. Een vreemde gang van zaken, met name omdat Ubisoft geen woord gerept heeft over deze titel. Een nogal weirde trailer die op de dag van de grappen verschijnt maakt het nog mysterieuzer.

Tot op heden hebben we deze game links laten liggen vanwege het hoge fake gehalte, maar nu de eerste screenshots zijn verschenen lijkt het erop dat Far Cry 3: Blood Dragon toch wel iets gaat zijn. Ook is de eerste informatie bekend. De game speelt zich af in de toekomst van de jaren tachtig en de wereld is gesloopt dankzij een nucleaire oorlog. Om de vrede terug te brengen is er een cyborg leger in leven geroepen die op zoek gaat naar een één of ander speciaal wapen.

Als sergeant Rex Power Colt zul je dit wapen moeten zoeken dat op een tropisch eiland verscholen ligt. Dit gaat gepaard met een hoop actie en de onderstaande screenshots tonen dat we een arcade shooter mogen verwachten. De game komt in ieder geval naar Xbox Live. Over een PlayStation Network release is nog niets bekend.