Er komt dit jaar mogelijk een nieuwe LittleBigPlanet naar de PlayStation Vita


LittleBigPlanet voor de PlayStation Vita was eind vorig jaar een meer dan prima game en er bestaat een goede kans dat we dit jaar al een nieuw deel mogen verwachten. De CEO van PlayStation Frankrijk, Philippe Cardon, heeft in een interview met Pockett namelijk aangegeven dat Soul Sacrifice en LittleBigPlanet de twee leidende titels voor de handheld zijn in 2013.

Toen hem gevraagd werd of hij hiermee de LittleBigPlanet van vorig jaar bedoelde gaf hij aan dat hij een ‘andere’ LittleBigPlanet bedoelde wat aangeeft dat er een nieuwe op de planning staat. Nu lijkt het iets onwaarschijnlijk om binnen een jaar al met een nieuwe LittleBigPlanet te komen, maar het is altijd mogelijk. Ook kan het zijn dat hij zich versprak en een port van LittleBigPlanet Karting bedoelde.

Wellicht dat we in de komende weken of op de E3 meer gaan horen over deze nieuwe LittleBigPlanet voor de PlayStation Vita.

Boxshot LittleBigPlanet Portable

LittleBigPlanet Portable

Releasedatum:
19-09-2012
Genre:
Platformer
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  haha mooi was ik dus niet de enigste die dit gelezen heeft

  ik hoop trouwens dat er nog zo’n spel komt op de ps vita was echt een leuke game

 2.    152 XP
  Ghost-Fighter's avatar

  @VaVeTi: Heb hem op de dag van de release aangeschaft en tot op vandaag de dag nogsteeds plezier van het spelletje! Zeker nu er weer nieuw leven in is geblazen met de ‘Marvel Arcade’ uitbreiding.

  Een deel twee van Little Big Planet zou ik wat snel vinden, maar een Little Big Planet Karting zou wel heel leuk zijn op de Vita.

 3.    68 XP
  SoulramonNL's avatar

  @Ghost-Fighter: Ik zat aan hetzelfde te denken. Een Tweede LittleBigPlanet lijkt mij inderdaad ook wat snel een LittleBigPlanet Karting of wellicht een heel nieuw iets lijkt mij waarschijnlijker en dat juich ik ook zeker toe.

Review: LittleBigPlanet PS Vita Marvel Super Hero Edition
LittleBigPlanet PlayStation Vita Marvel Super Hero Edition aangekondigd
Flappy Bird herleeft op de PlayStation Vita in LittleBigPlanet