Ninja Theory kennen de meeste van ons Sony fans natuurlijk als de ontwikkelaar achter Heavenly Sword. Een game die goed werd ontvangen destijds door zowel critici als consument, maar helaas niet goed genoeg verkocht.

Heavenly Sword 2 stond op de agenda, maar werd om voorgenoemde reden geannuleerd – in ieder geval voorlopig. In de tussentijd hielden zij zich bezig met Enslaved: Odyssey to the West en kort daarna namen ze de ontwikkeling van Capcom over voor de jongste game in de Devil May Cry franchise. Deze kwam begin dit jaar uit en had ook geen onaardig eindresultaat.

Nu ze de handen vrij hebben is het tijd voor iets nieuws en het lijkt erop dat ze al exact weten wat. Via Twitter konden ze het dan ook niet laten om ons met deze wetenschap te plagen, maar het daar vooralsnog bij te laten. Ze zullen ons spoedig gaan voorzien van meer informatie hierover, maar tot dat gebeurt kunnen we alleen nog maar gissen. Wat zouden jullie graag zien, een nieuw IP of een sequel voor de huidige consoles of next-gen?