FIFA 10 demo meest succesvolle FIFA demo ooit

Net als elk jaar verschijnt er voor een nieuwe FIFA een demo van de game, zo ook dit jaar met FIFA 10. David Rutter van EA heeft gemeld dat de demo van FIFA 10 de meeste succesvolle FIFA demo ooit is. Exacte getalleen heeft hij (nog) niet gegeven. Geheel onlogisch is dit niet, aangezien FIFA met het jaar beter wordt en veel PES-gamers zijn overgestapt op FIFA omdat Konami op de next-gen console nog geen volwaardige PES-game neergezet.

Vandaag is de officiële release datum. Veel winkel hebben de game echter al sinds maandag in de winkels liggen. De online servers waren op dat moment echter nog niet online, sinds gisterenochtend kun je naar hartenlust online voetballen.

Binnenkort lees je de review op PS3-Sense!

4 reacties

 1. Anoniem -   
  94.213.162.211 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Servers waren gisteren al online. Vond beide demo’s dit jaar heel erg slecht, enorm veel fouten. Fifa 10 gisteren mogen spelen en alhoewel er leuke toevoegingen zijn toegebracht, is de balaanname echt veel te traag, iets wat vooral in de verdediging tot ergernis kan leiden. PES en FIFA schelen dit jaar vrijwel niets als je Playstation Magazine mag geloven.

 2. Anoniem -   
  87.212.45.100 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Online servers zijn al sinds gisterenochten online…. Wat een heerlijk spel, eerste bugfix is al geweest dus EA heeft wederom een topper neergezet!!

 3.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  Wie kan me helpen ???

  Ik had gister fifa 10 gekocht. ik ging gelijk spelen. de 1e helft ging goed en de 2de helft tot 60 of zo min zegt playstation network dat ik afgemeld ben
  dit is de fout code: (8002A513) Ik speel hele tijd en dat gebeurt dat en dan telt het dat ik verloren heb dus echt zwaar kut ! Mail als je weet via me e-mail: [email protected]

 4. Anoniem -   
  84.24.247.74 (Niet geregistreerd)'s avatar

  hoi beste voetbal game ooit

  maar als je het online aan het spelen bent en je staat voor gaat de tegenstander weg en krijg je geen punten voor is het zo dat de tegenstander dan punten in mindering krijgt of niet.

  het is wel klote

  groetjes alias de kogel