Konami toont het Engelse nationale team in PES 2010, resultaat verbluffend

Het grootste pluspunt aan PES 2010 zijn de gezichten van de spelers. In tegenstelling tot FIFA 10 herken je spelers in PES 2010 een stuk duidelijker. Om dit maar weer te benadrukken heeft Konami een screen naar buiten gebracht met daarop het Engelse team. Zoals je hieronder kunt zien is Konami hier glansrijk in geslaagd. Opvallend is dat Crouch bij deze elf spelers zit, maar geen Rooney.

[nggallery id=189]

Uiteraard is niet alleen het mooie namaken van het Engelse team bedoelt voor een hoger speelplezier. Er zitten waarschijnlijk ook commerciële ideeën achter. Engeland is namelijk het land waar voetbal het populairst is, het meest intens wordt beleefd en het niveau ligt er dermate hoger dan in andere landen. Tevens heeft het Engelse nationale team zich geplaatst voor het WK 2010 in Zuid-Afrika. Een slimme zet dus van Konami om het Engelse team zo natuurgetrouw mogelijk na te maken.

9 reacties

 1. Anoniem -   
  87.211.34.49 (Niet geregistreerd)'s avatar

  rooney zal er best bijzitten. Waarom heeft fifa10 niet de spelersgezichten van Pro daty irriteert mij aan fifa10 dat bijvoorbeeld Seedorf nog steeds niet als Seedorf eruit ziet schandalig.

 2. Anoniem -   
  77.251.16.74 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ziet er fantastisch uit , hoewel ik toch liever fifa heb ..

 3.    29 XP
  VivaLaJoker's avatar

  Kheb ook liever fifa..
  Jammer dat Fifa niet zo bezig is geweest met de graphics

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  O_O WAUW…

 5.    994 XP
  Amaze's avatar

  Nu zijn de rollen omgedraaid, vroeger was fifa de game van de grapichs en pes van de gameplay.

 6.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Voor gameplay hoor je bij FIFA en voor Graphics hoor je bij PES

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ja idd waar is Rooney nou weer?

 8.    23 XP
  Mitta89's avatar

  @afca-yuri: rooney maakt reclame voor fifa(cover) vandaar dat ze dat niet laten zien vice versa met messi en torres. Uiteraard zit Rooney wel in de game en ook in het nationale elftal;)

 9. Anoniem -   
  195.241.129.73 (Niet geregistreerd)'s avatar

  ik vind dit een beetje onzin, want laat nu als pes zijnde ook is een screen zien van ajax. kijken wie er dan echt te herkennen is :P. denk dat als je van fifa zo’n screen van engeland laat zien dan lijkt dat ook haha 😛
  Dus beetje een pro fan-boy die dit artikel geschreven heeft als je het mij vraagt 😛