Gran Turismo 5 Europese releasedatum rond Japanse release?

De Tokyo Game show: 2009 zit er helaas op. Op de Tokyo Game Show: 2009 hebben we veel moois gezien. Waaronder van veel nieuws een beelden van de game Gran Turismo 5. We hebben je onder andere blij kunnen maken met wat prachtige screens van de auto’s welke in Gran Turismo 5 zullen zitten. Niet alleen dat want we hebben ook het langverwachte bericht gehad dat alle auto’s in Gran Turismo 5 schade zullen bevatten. Daarnaast had ontwikkelaar en uitgever van de game, Polyphone Digital, bekend gemaakt dat de game in maart 2010 in de Japanse schappen zal liggen. De Europese en de Amerikaanse datum was tot vandaag niet bekend. Baas van Polyphone Digital, Kazunori Yamauchi  heeft bekend gemaakt in een interview met de mannen van GameSpot dat de game iets eerder óf iets later in de schappen zal liggen vergeleken met Japan.

I don’t think it’s going to be that much later in the US and Europe,” Yamauchi said. “This is based on our production schedule. The reason why the dates for the US and [European] regions are not decided yet is because their marketing is still discussing their issues. It shouldn’t be too far off from [the Japanese] date for the other regions as well.”

7 reacties

 1.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  Ja ik weet al waarneer 😛

 2.    466 XP
  TwysT's avatar

  nice! @ferrariking, hoezo, wanneer dan?

 3.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  Ik denk net 1 maand er voor(of toch 2009?)

 4. Anoniem -   
  213.84.78.108 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Euhm, wat de man zegt is dat hij niet denkt dat het veel LATER in de EU en de USA verschijnen zal. Waarop baseer je je pleidooi? Dit is dus gewoon berichtgeving die nergens op gebaseerd is.

  1. Berichtgeving moet je ook kunnen onderbouwen.
  2. Het liefst ook nog een beetje vloeiend en zonder fouten .

  Sorry als dit als gezeur overkomt, maar dit is nodeloos een gerucht de wereld in helpen. Laat me maar eens zien waar je uit deze tekst kan opmaken dat GT5 eerder in de EU uitkomt.

  ZUCHT

 5.    22 XP
  TheBigX's avatar

  Dat is eigenlijk ook wat ik dacht.. hij zegt juist dat hij niet veel later komt…

  verkeerde quote gebruikt?

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik hoop het voor ze, later = minder interesse.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  laat maar snel komen dat spel in 2010!! en niet later als Japan 🙁