Ragnarok Odyssey Ace komt ook naar het westen, zie hier de screenshots


In februari dit jaar kwam een zeer gewaardeerde titel in Japan in digitale vorm naar het westen, namelijk Ragnarok Odyssey voor de PS Vita. De titel is afkomstig van een MMORPG die in 2002 in Korea uitkwam, maar het gebruikte universum is altijd populair gebleven.

Dit blijkt ook in het westen een graag geziene stijl, want Ragnarok Odyssey wist al snel in de top te staan qua downloads van het PlayStation Network en dat succes betekent nu dat we Ragnarok Odyssey Ace hier ook mogen verwelkomen. ‘Ace’ is een uitgebreide versie van het origineel, met een nieuwe dungeon genaamd ‘Tower of Yggdrasil’ en na het einde nog een nieuwe episode. Tevens maak je kennis met het ‘ACE’ battle system. Mocht je Ragnarok Odyssey al in je bezit hebben, wees dan niet getreurd. Je savegames zijn ook te gebruiken in Ragnarok Odyssey Ace.

De game komt zowel naar PlayStation Vita als naar de PlayStation 3. In Japan zal de game voor PS Vita op 11 juli uitkomen, maar voor de PS3 werd nog geen datum genoemd. De game zal hoogstwaarschijnlijk pas volgend jaar in het westen uitkomen.

Boxshot Ragnarok Odyssey Ace

Ragnarok Odyssey Ace

Releasedatum:
20-02-2013
Genre:
JRPG
Uitgever:
GungHo Interactive
Ontwikkelaar:
 1.    7384 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Weet je toevallig ook of de game digitaal of fysiek naar de winkels komt? 😉 hoesjes fan 😀

 2.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Ik heb de game al voor de Vita en daar hou ik het wel bij 😛

 3. Anoniem -   
  80.56.128..xxx's avatar

  heb de game op de vita maar het probleem is dat het teveel van hetzelfde is dus gouw saai. als ze lvl-up erbij deden zou het misschien stukken beter zijn uitgepakt.

 4. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @Flaming_Kaiser: Het was eigenlijk de bedoeling dat de originele Ragnarok Odyssey ook fysiek in de winkels verscheen, maar werd uiteindelijk slechts digitaal uitgebracht. Durf hierover dus helaas geen uitspraken te doen 🙁

 5.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ik heb Ragnarok Odyssey nog niet, dus hou deze titel voor de Vita nu wel in de gaten. 😉