Maak in december je huis onveilig met Tony Hawk: Ride

De Tony Hawk games hadden vroeger echt geen enkele concurrentie. Maar op 11 oktober 2007 kwam daar Skate aan. De meest realistische skating game tot nu toe. Activision en Tony Hawk zagen dit ook en kwamen tot de conclusie dat de volgende Tony Hawk games moesten veranderen, niet meer zo arcade dus. Daarom komt Activision eind dit jaar met de verfrissende game Tony Hawk: RIDE.

De game bevat een draadloos skateboard zonder wieltjes en kan je binnenshuis allerlei toffe trucks uithalen. Er komt geen controller meer aan te pas,  goed voor de lijn!. Maar goed, om even bij het onderwerp te blijven. Activision heeft vandaag namelijk de releasedatum vrijgegeven. Tony Hawk: RIDE ligt op 4 december in de winkels en zal iets meer dan €100 kosten. Wat denk jij, gaat Tony Hawk: RIDE de game Skate dubbel en dwars overtreffen?

8 reacties

 1.    280 XP
  DarkChaos's avatar

  Ik hou niet zo van die skate games, deze komt bij mij helaas niet te staan.

 2.    954 XP
  patrickg's avatar

  bij mij ook niet 😛

 3.    369 XP
  matthijs222's avatar

  nup, nie voor mij 😉
  maar die goeie ouwe tony hawk arcade skate games mis ik juist zo! dat is ook de rede dat ik skate niet kocht!

 4.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  Ik ook niet:P heb mijn ps3 op niet hd tv ge zet (aders kan ik er bijna niet op:( ) spaar voor een full hd tv:)

 5.    294 XP
  rieks's avatar

  had de mazzel dat ik hem van het zomer al besteld had met skate board voor 65 euri, nu krijg ik hem ook voor dat bedrag 😀 ben benieuwd als het wat is denk meer dat de skatboard een hebbe ding is.

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Lijkt me niks.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Nee deze hoef ik niet, toen ik nog op de ps2 games kon downloaden vond ik het wel leuk, maar om nou zoveel ervoor te gaan betalen

 8.    150 XP
  amstel's avatar

  Geef mij maar skate 3 lijkt me dus totaal niet werken met zon nep skateboardje als je het meest realistische wil koop dan een skateboard zou ik zeggen