Dat BioShock Infinite een briljant spel was, hoeven we jullie al lang niet meer te vertellen. Geïnteresseerden verwijzen we graag door naar onze recensie. Wie het nieuws rondom de langverwachte titel van Irrational Games een beetje gevolgd heeft, weet vast wel dat mensen redelijk verontwaardigd waren wanneer ze de erg doordeweekse boxart van de game onder ogen kregen. Een uniek spel als BioShock Infinite verdient meer dan een dertien-in-een-dozijn stoere actieheld op de cover.

Irrational Games loste dit echter bijzonder diplomatisch op door een wedstrijd te houden waarin gamers op alternatieve boxarts konden stemmen. De winnaar, een erg mooie schets van Songbird, werd op de achterkant van de eigenlijke cover afgedrukt, zodat geïnteresseerden deze alleen maar hoefden om te draaien. Mensen die graag een andere boxart gezien hadden, hoeven echter ook niet te treuren. Deze zijn namelijk vanaf vandaag gratis beschikbaar voor download.

Wie een alternatieve cover wil afdrukken, kan hier even een kijkje gaan nemen. Vergeet uiteraard niet het juiste platform te selecteren!