Vanaf nu kan je alternatieve boxarts voor BioShock Infinite downloaden

Dat BioShock Infinite een briljant spel was, hoeven we jullie al lang niet meer te vertellen. Geïnteresseerden verwijzen we graag door naar onze recensie. Wie het nieuws rondom de langverwachte titel van Irrational Games een beetje gevolgd heeft, weet vast wel dat mensen redelijk verontwaardigd waren wanneer ze de erg doordeweekse boxart van de game onder ogen kregen. Een uniek spel als BioShock Infinite verdient meer dan een dertien-in-een-dozijn stoere actieheld op de cover.

Irrational Games loste dit echter bijzonder diplomatisch op door een wedstrijd te houden waarin gamers op alternatieve boxarts konden stemmen. De winnaar, een erg mooie schets van Songbird, werd op de achterkant van de eigenlijke cover afgedrukt, zodat geïnteresseerden deze alleen maar hoefden om te draaien. Mensen die graag een andere boxart gezien hadden, hoeven echter ook niet te treuren. Deze zijn namelijk vanaf vandaag gratis beschikbaar voor download.

Wie een alternatieve cover wil afdrukken, kan hier even een kijkje gaan nemen. Vergeet uiteraard niet het juiste platform te selecteren!

Boxshot BioShock Infinite

BioShock Infinite

Releasedatum:
26-03-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:
De BioShock franchise blijft belangrijk voor Take Two
Gepubliceerd op 1 jun, 2015 om 12:37
BioShock Infinite: The Complete Edition krijgt fraaie launch trailer
Gepubliceerd op 6 nov, 2014 om 12:22
BioShock Infinite: The Complete Edition heeft een datum gekregen
Gepubliceerd op 31 okt, 2014 om 14:59
BioShock Infinite: Complete Edition lijkt op komst
Gepubliceerd op 23 sep, 2014 om 09:32
 1.    1847 XP
  peyj's avatar

  “Dat BioShock Infinite een briljant spel was, hoeven we jullie al lang niet meer te vertellen.”

  Nou was.. volgens mij nog steeds is :P. Zo oud is het spel niet 😛

 2.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Bioschock +100

 3. Anoniem -   
  217.121.18.xxx's avatar

  Heb er spijt van dat ik hem heb gekocht. Ik vind het een saaie game met een nog saaiere einde. Bioshock 1 was pas echt een Briljante game. Heb me laten overhalen door alle 10’s en 9.5’s en natuurlijk de prijs 44euro, en anders had ik hem nooit gekocht voor 44euro.