Invizimals komt naar de PlayStation 3 en Vita toe

De Invizimals franchise beslaat nu een tweetal games die beiden zijn verschenen voor de PlayStation Portable. In deze games kon je via een speciale camera en Augmented Reality kaarten op zoek naar monsters. Deze monsters waren overal te vinden, in de tuin, in de keuken, op de WC en meer. Na enige tijd van stilte is er weer leven in de franchise en dat via de aankondiging van een tweetal nieuwe delen.

Invizimals: The Lost Kingdom komt naar de PlayStation 3 toe en tegelijkertijd is Invizimals: The Alliance in de maak voor de PlayStation Vita. De Vita game maakt gebruik van gameplay via Augmented Reality en hierbij krijg je de mogelijkheid om weer rond de 150 monsters te verzamelen. De PlayStation 3 versie neigt qua gameplay meer naar een action adventure.

Verder bestaat er een mogelijkheid om de PlayStation 3 en Vita versies aan elkaar te linken om zo met vier man tegen elkaar te strijden, items uit te wisselen en nog veel meer. Magenta Software is verantwoordelijk voor de PS3 versie en Novarama werkt aan de PS Vita versie. Hierboven de eerste trailer en hieronder de eerste screenshots.

Boxshot Invizimals: The Lost Kingdom

Invizimals: The Lost Kingdom

Releasedatum:
30-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment Europe
Ontwikkelaar:
Review: Invizimals: The Lost Kingdom
Gepubliceerd op 20 nov, 2013 om 19:45
 1.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Ik hoop dat het een leuke platformer zal zijn met originele gameplay met behulp van beide games. Dat je je Vita kan gebruiken om op pad te gaan en wezens te vangen om ze dan in de PS3 avontuur te gebruiken.

 2.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Leuke game ik hoop dat het wat wordt.

 3.    785 XP
  phinal's avatar

  @elazzja: invizimals is geen platformer het is gwn een spel waar je die beestjes zoekt, ze probeert te vangen en dan met hun kan spelen et cetera. maar het is veel leuker en cooler dan het klinkt

 4.    531 XP
  monsternon's avatar

  Ziet wel leuk uit maar of allemaal lekker werkt helemaal voor de Vita is dat belangrijk

 5. Anoniem -   
  81.164.165..xxx's avatar

  @phinal: Volgensmij heeft hij het over de PlayStation 3 versie want die wordt anders

 6.    949 XP
  Timutz's avatar

  Doet mij een beetje denken aan pokemon? Ben niet echt bekend met de game invizimals.

 7.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  heel interessant