Sommige Rock Band tracks zullen binnenkort voor altijd uit de PS Store verdwijnen


Rock Band heeft al enkele jaren geen volwaardig deel meer in de franchise mogen verwelkomen, dit vanwege het feit dat de eens zo populaire muziekgames niet meer de populariteit genieten als vroeger. In de tussentijd is Harmonix wel de fans blijven voorzien van nieuwe tracks die tegen een kleine betaling via de PlayStation Store binnengehaald konden worden.

Dit is inmiddels na jarenlange trouwe dienst afgelopen en er is nog een nader ‘vervelend’ nieuwtje. Sommige tracks die je kon binnenhalen verlopen binnenkort wat betreft de licentie. Dit betekent dat Harmonix en EA geen rechten meer hebben om de tracks aan te blijven bieden en hoewel deze partijen wel druk bezig zijn om waar mogelijk de licenties te verlengen pakt dat voor sommige tracks helaas niet goed uit.

Dit heeft als gevolg dat sommige tracks voor altijd zullen verdwijnen uit de PlayStation Store en het gaat hier om de tracks die in het Metallica Pack zitten. Om precies te zijn betreft het de volgende tracks: Ride The Lightning, Justice For All en Blackened. Dit sluit overigens niet uit dat er in de nabije toekomst meer tracks zullen verdwijnen.

Als je deze tracks nog wilt hebben in je collectie, zorg dan dat je er snel bij bent.

Boxshot Rock Band 3

Rock Band 3

Releasedatum:
29-10-2010
Genre:
Muziek
Uitgever:
MTV Games
Ontwikkelaar:
Eindelijk weer eens wat Rock Band DLC op komst
Gepubliceerd op 13 jan, 2015 om 12:23
Harmonix neemt afscheid van Rock Band DLC met “The Story of Rock Band” video
Gepubliceerd op 4 apr, 2013 om 10:01
American Pie van Don McLean de laatste track voor Rock Band 3
Gepubliceerd op 31 mrt, 2013 om 11:17
  1.    3087 XP
    Patr!ck's avatar

    tot nu toe gelukkig maar 3 nummers