Tijdens de PlayStation Meeting op 20 februari te New York toonde Sony met trots een lijst aan uitgevers en studio´s die nu al actief bezig zijn met de PlayStation 4 en de games daarvoor. Zo ook Level-5, welke eerder dit jaar een geweldige RPG afleverde met Ni no Kuni: Wrath of the White Witch.

Voorheen heeft de studio al laten zien dat het prima games kan afleveren en dat belooft wat voor de toekomst en natuurlijk de PS4. De studio heeft zich namens de grote baas, Akihiro Hino, voor het eerst uitgelaten over de console en wat ze van plan zijn. Een titel voor de PlayStation 4 staat al zeker in de planning en ze hopen zelfs al snel wat bekend te kunnen maken.

Hino liet verder weten dat de games die verschijnen op de console niet alleen maar moeten draaien om nette graphics, maar om meer. Zo kan er volgens Hino meer gedaan worden met communicatie en netwerk features.

“PlayStation 4 is next-gen hardware built with the network in mind, so more than graphics performance and specs, we need to think about communication—how to use the network features.”