Sinds enige tijd werken wij samen met PSNCode.nl en dat heeft tot dusver twee mooie prijsvragen opgeleverd waarbij we driemaal een PSN Card konden weggeven ter waarde van €20. Onze samenwerking heeft goed uitgepakt en het is tijd om naar nieuwe leuke mogelijkheden te kijken en vandaag willen we jullie de PSNCode.nl Challenge presenteren.

De PSNCode.nl Challenge is een wedstrijd waarbij je ook een PSN Card ter waarde van €20 kunt winnen, maar om er enige uitdaging tegenaan te gooien zul je hiervoor moeten gaan strijden. Eens in de zoveel tijd zal er in een bepaalde PlayStation Network game een snelle tijd of highscore neergezet worden en deze dienen jullie te verbreken om kans te maken op een PSN Card.

Meedoen is vrij gemakkelijk, want je dient enkel het bewijs in te sturen via de Facebook pagina van PSNCode.nl. Onder de inzendingen zal PSNCode.nl vervolgens een PSN Card verloten. Win dus virtueel geld door te gamen, geen slecht idee toch?

Volgende week zal er een nieuwe challenge van start gaan, maar we hebben jullie hulp hier voor nodig. Wij en PSNCode.nl willen graag weten welke game jullie graag zouden willen spelen in een dergelijke uitdaging. Het invullen van de poll hieronder is gemakkelijk en zo klaar, maar als jij andere suggesties hebt, dan kun je dat uiteraard hieronder kwijt.


Aan de hand van de uitslag en jullie suggestie zullen we met PSNCode.nl een keuze maken uit de games en dan zal de PSNCode.nl Challenge van start gaan. Nadere details mag je volgende week hier op PSX-Sense.nl verwachten.