De Journey Collector’s Edition is binnenkort verkrijgbaar in Europa

Een poosje terug dook er een Collector’s Edition van Journey op en ondertussen is deze ‘game’ stilletjes op de markt verschenen in Europa, althans, enkel in de UK op dit moment. Deze editie bevat vanzelfsprekend Journey, maar ook twee andere games, namelijk: Flower en flOw. Kortom, alle games van thatgamecompany zitten in deze uitgave. Hier blijft het overigens niet bij.

De Journey Collector’s Edition bevat naast de drie genoemde titels ook een drietal multiplayer minigames. Dit zijn: Gravedigger, Duke Warr! en Nostril Shot. Verder krijg je een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Journey, soundtracks, artwork van de drie games en een ‘uninterrupted final sequence for Journey’. Ook tref je nog 24 avatars aan voor je PSN ID en een code voor een maand PlayStation Plus in deze Collector’s Edition.

Deze editie van Journey zal ook in de Benelux gaan verschijnen, alleen staat de release hiervoor merkwaardig genoeg nog op het derde kwartaal van 2013. In de UK is de collectie in de PlayStation Store verschenen, dus wellicht dat de digitale versie ook in de Benelux eerder dan de fysieke versie verschijnt. De prijs zal rond de €20 liggen.

Boxshot Journey

Journey

Releasedatum:
14-03-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony Computer Entertainment Europa
Ontwikkelaar:
Journey Collector’s Edition van een launch trailer voorzien
Gepubliceerd op 1 okt, 2015 om 11:45
Journey: Collector’s Edition ligt volgende maand in de winkels
Gepubliceerd op 2 sep, 2015 om 14:49
Review: Journey
Gepubliceerd op 25 jul, 2015 om 17:36
Journey Collector’s Edition komt eind september naar de PS4
Gepubliceerd op 22 jul, 2015 om 18:32
  1.    7395 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    Ik had hem al in properder staan bij de Gamemania 😀

  2. Anoniem -   
    46.129.18.xxx's avatar

    Top spel!