http://www.psx-sense.nl/images/file/img_516b2d37a9ef2.jpg

De ontwikkelaar achter de game Sorcery voor de PS3 werkt mogelijk aan een First Person Shooter voor de PS4, zo melden de laatste geruchten. De ontwikkelaar bracht eerder een PlayStation Move-titel uit die een beetje erbij ingeschoten is. Sorcery lukte het destijds namelijk niet om genoeg aandacht te ontvangen voor goede verkoopcijfers. Dit terwijl het eigenlijk een best wel leuke game was, bij ons kreeg de game een 7.5.

The Workshop richt de pijlen nu alleen op een mogelijke First Person Shooter voor de PS4, op de website van de ontwikkelaar wordt in ieder geval al vermeld dat ze ontwikkelen voor Sony’s nieuwe console. De studio is niet geheel onbekend met shooters, zo ontwikkelden zij downloadbare content voor Borderlands 2.

In de CV van de Jackson Robinson die werkt bij The Workshop wordt gehint naar een “unreleased FPS”, het kan zijn dat deze nog op de PS3 gaat uitkomen, maar de kans lijkt groter dat het voor de PS4 is. Zo meldt het bedrijf al te werken aan een PS4-game en daarmee wordt toch wel de indruk gewekt dat ze de PS3 achter zich hebben gelaten.

“We’re proud to announce that The Workshop is developing for PS4,”