http://www.psx-sense.nl/images/file/img_516b33bf0dd03.jpg

Een welbekende Chileense retailer genaamd ZMART heeft op haar website twee nieuwe games geplaatst voor de PS Vita. Het gebeurd wel vaker dat retailers hun mondje voorbij praten, zo zijn er al eens Zuid-Afrikaanse retailers geweest en ook Australische die per ongeluk games hebben onthuld. Vaak blijkt het ook nog eens waar te zijn en hebben retailers het regelmatig bij het rechte eind wanneer games op de site geplaatst worden.

Dit keer is het dan een Chileense retailer, een land waar je normaal nooit zoveel van hoort binnen de gamesindustrie. De website heeft onder andere een Call of Duty 2013 in het assortiment opgenomen samen met Disney Infinity. Dat er een nieuwe CoD naar de PS Vita komt is op zich geen verrassing, we zijn meer benieuwd of het ook weer een spin-off wordt of een dezelfde titel als op de consoles. De game staat gepland voor een release op 30 november volgens de retailer.

Disney Infinity wordt ook genoemd en deze zou een release krijgen op 30 juni, terwijl de game onlangs is verschoven naar augustus. Disney Infinity komt op haast elke platform, maar is nog niet voor de PS Vita aangekondigd.