Chileense retailer ZMART zet nieuwe Call of Duty en Disney Infinity voor PS Vita op de site

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_516b33bf0dd03.jpg

Een welbekende Chileense retailer genaamd ZMART heeft op haar website twee nieuwe games geplaatst voor de PS Vita. Het gebeurd wel vaker dat retailers hun mondje voorbij praten, zo zijn er al eens Zuid-Afrikaanse retailers geweest en ook Australische die per ongeluk games hebben onthuld. Vaak blijkt het ook nog eens waar te zijn en hebben retailers het regelmatig bij het rechte eind wanneer games op de site geplaatst worden.

Dit keer is het dan een Chileense retailer, een land waar je normaal nooit zoveel van hoort binnen de gamesindustrie. De website heeft onder andere een Call of Duty 2013 in het assortiment opgenomen samen met Disney Infinity. Dat er een nieuwe CoD naar de PS Vita komt is op zich geen verrassing, we zijn meer benieuwd of het ook weer een spin-off wordt of een dezelfde titel als op de consoles. De game staat gepland voor een release op 30 november volgens de retailer.

Disney Infinity wordt ook genoemd en deze zou een release krijgen op 30 juni, terwijl de game onlangs is verschoven naar augustus. Disney Infinity komt op haast elke platform, maar is nog niet voor de PS Vita aangekondigd.

 1.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  dit heeft ook op meerdere sites gestaan dit is al 4 maanden bekent

  op wololo en psvitahub heb ik het gelezen

 2. crew Redacteur -    731 XP
  taart0001's avatar

  Ik hoop echt met smart dat er nu een goede call of duty uit gaat komen voor de PS Vita!
  Het moet gewoon dezelfde versie zijn als voor de consoles, maar dan natuurlijk wel volledig geoptimaliseerd voor de PS Vita. Dan zal ik wellicht een PS Vita met call of duty kopen.

 3. crew Management -    4459 XP
  M4GN3T's avatar

  @VaVeTi: Dat was dezelfde retailer maar dan BF4, deze Vita Games zijn van de eerste bron pas 14 april naar buiten gekomen.

 4.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  @M4GN3T: ik houd voornamelijk nieuws van de PS Vita in de gaten en bf4 interesseert me ook helemaal niks haha

 5.    878 XP
  insanespartan's avatar

  Hmmm cod is dood voor mij..

  Hoopte meer een gta naar de vita

 6.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  CoD: Black Ops Declassified II 8)