Thief-fans starten petitie op om originele acteur weer terug te krijgen

What’s yours is mine. Zo sloot onlangs de eerste teaser trailer af van Thief 4. Veel fans van de eerdere delen onthaalden dan ook het nieuws dat er een nieuwe game in de franchise aan zit te komen met open armen. Toch is er een kleine schaduwzijde. De acteur Stephen Russell die gestalte geeft aan het Thief karakter Garrett lijkt niet terug te keren voor de rol. Momenteel wordt zijn stem waargenomen door mo-cap acteur Romano Orzari, die eerder de bewegingen maakte voor de game Assassin’s Creed II, iets waar de fans zich klaarblijkelijk aan storen.

Fans zouden fans niet zijn als ze dan massaal actie ondernemen en een petitie opstarten, waarin zij aangeven de originele acteur weer terug te willen hebben voor de rol van Garrett. Momenteel staat de teller op 1800 handtekeningen die op korte termijn aangeboden gaat worden bij ontwikkelaar Eidos Montreal. Ben jijzelf ook een Thief-fan? En ben het roerend eens met de actie van de andere Thief fanatiscs? Dan kun je hier je digitale krabbel zetten om je ongenoegen te uiten.

Thief 4 staat momenteel gepland voor PC en PlayStation 4.

Boxshot Thief

Thief

Releasedatum:
28-02-2014
Genre:
Stealth
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
Er is mogelijk een nieuwe Thief-game in ontwikkeling
Gepubliceerd op 13 mei, 2017 om 08:53
Verfilming van Thief in de maak
Gepubliceerd op 9 jul, 2014 om 15:19
Thief krijgt deze week een PS4 demo
Gepubliceerd op 26 mei, 2014 om 10:16
Review: Thief
Gepubliceerd op 27 feb, 2014 om 10:30
 1.    311 XP
  The_darknessking's avatar

  Wat een goede actie! Steeds vaker worden stemacteurs ingeruild voor de mensen die de mocap doen. Dit is sneller en goedkoper, maar komt vaak niet ten goeden van de game. Volgens mij is dit nu ook aan de hand met de nieuwe Splinter Cell.

 2.    7386 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik kan de originele niet en ik vind deze stem erg goed dus ik vind het wel goed zo 😉

 3.    45 XP
  2psah's avatar

  @Flaming_Kaiser:

  Je kent de originele stem niet, en dus neem je maar gewoon genoegen met de stem die nu is aangesteld. Als een echt schaap… lol! Mentaliteit & redenering van mensen is echt diep triest tegenwoordig!

 4.    1545 XP
  Redrum83's avatar

  Wtf is een mo-cap acteur

 5.    1545 XP
  Redrum83's avatar

  Laat maar.

  Motion capture (Engels voor “beweging vastleggen”) is de techniek die men gebruikt om bewegingen van mensen te kopiëren naar realistische animaties.

  Eén (optische) techniek om deze bewegingen vast te leggen is door op bepaalde plekken van een proefpersoon lichtjes aan te brengen en deze plekken een vaste positie te geven. Als men vervolgens de beweging van deze plekken vastlegt, kan men ze omzetten naar een animatie.

  Motion capture acteur haha dusss.

 6.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Lol moet de franchise nog steeds een keer aanschaffen in een Steam sale.