Klim en klauter in de Uncharted 2: Among Thieves flash-game

Dit najaar wordt een topjaar qua games. Zo zijn de fans van het race-genre al flink aan de slag met Colin McRae: DiRT 2 en Need for Speed: Shift. De fans van het FPS-genre moeten nog even wachten tot 8 oktober want dan ligt Operation Flashpoint: Dragon Rising in de winkels. Naast Operation Flashpoint: Dragon Rising komt ook één van de najaars-toppers , Call of Duty: Modern Warfare 2, over iets meer dan een maandje in de winkels te liggen.

Naast deze topgames komt er nog een toppertje namelijk Uncharted 2: Among Thieves. Een tijdje geleden konden we je al melden dat de game vervroegd uitkomt en nu dus op 16 oktober verschijnt in de winkels. Ook konden we je melden dat de Uncharted 2: Among Thieves beta beschikbaar is voor iedereen welke je kunt downloaden in de PlayStation Store.

De laatste tijd hebben we veel flash-games gezien van games om het te promoten. Waaronder de flash-game van Colin McRae: DiRT 2 waarin je een ‘dirty tattoo’ kon zetten op de borsten van een vrouw. Naast de tattoo flash-game kwam uitgever Codemasters met nog een flash-game, namelijk een flash-game van Operation Flashpoint: Dragon Rising. Nu komt ontwikkelaar Naughty Dog ook met een flash-game van hun paradepaardje. Klik hier om de flash-game te spelen.

7 reacties

 1.    692 XP
  pikeepikee's avatar

  leuk bedacht maar ik vind het stom gedaan

 2.    144 XP
  cllin4's avatar

  mee eens xD

 3.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  whahahah fantastisch xD wel kort lol

 4.    121 XP
  Afrotastic's avatar

  Speel ik liever de demo :p

 5.    473 XP
  mickje12's avatar

  leuk geprobeerd… maar hopelijk is het echte spel beter!!! ;0
  Dit is echt scheit

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Is best vet gemaakt.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Kudt spel zeg