Ubisoft gaf enige tijd terug aan dat de Prince of Persia franchise momenteel van een pauze geniet. Toch bestaat er een kans dat we vrij snel een nieuw deel mogen verwelkomen. Climax Studios heeft op haar website een tweetal onaangekondigde games staan.

Eén hiervan is een ‘Character Action Platformer’ en hier zijn zes afbeeldingen van beschikbaar. Het lijkt een mix te zijn van screenshots en artwork, check ze hieronder. Hoewel de game niet bij naam wordt genoemd, lijkt het verdacht veel op een nieuwe Prince of Persia en gezien het perspectief op één van de screenshots sidescrolling is, gaat ons vermoeden uit naar een game voor de PlayStation Vita.

Dit sluit goed aan op het portfolio van de ontwikkelaar, want ze hebben enige tijd terug nog Smart As voor de handheld uitgebracht. Ook kan het om een PlayStation 4 game gaan, aangezien Climax Studios één van de ontwikkelaars is die op de lijst van PS4 ontwikkelaars staat. Zodra we meer horen over deze game of misschien wel van Ubisoft, dan lees je het hier.