Nieuwe Prince of Persia lijkt in de maak te zijn bij Climax Studios

Ubisoft gaf enige tijd terug aan dat de Prince of Persia franchise momenteel van een pauze geniet. Toch bestaat er een kans dat we vrij snel een nieuw deel mogen verwelkomen. Climax Studios heeft op haar website een tweetal onaangekondigde games staan.

Eén hiervan is een ‘Character Action Platformer’ en hier zijn zes afbeeldingen van beschikbaar. Het lijkt een mix te zijn van screenshots en artwork, check ze hieronder. Hoewel de game niet bij naam wordt genoemd, lijkt het verdacht veel op een nieuwe Prince of Persia en gezien het perspectief op één van de screenshots sidescrolling is, gaat ons vermoeden uit naar een game voor de PlayStation Vita.

Dit sluit goed aan op het portfolio van de ontwikkelaar, want ze hebben enige tijd terug nog Smart As voor de handheld uitgebracht. Ook kan het om een PlayStation 4 game gaan, aangezien Climax Studios één van de ontwikkelaars is die op de lijst van PS4 ontwikkelaars staat. Zodra we meer horen over deze game of misschien wel van Ubisoft, dan lees je het hier.

 1.    157 XP
  ps3fan's avatar

  Wil er weer eentje zien in de stijl van de eerste PoP game op de ps3

 2.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Wil graag weer een deel zien zoals de Sands of Time, dat vond ik echt vette spellen.

 3.    787 XP
  I_Eat_Noobsz's avatar

  @^^, vond beide erg vet, maar in de eerste style heb je er niet zo veel dus zou ik er graag nog zo eentje zien.

 4.    816 XP
  Josthemaster's avatar

  Hij zal waarschijnlijk ook naar PSN gaat en PS Vita komen denk ik,want dit is echt goed mogelijk op de PlayStation 3 of PS Vita.

 5.    506 XP
  Straatveger's avatar

  ik heb ze allemaal op de ps3, maar nog nooit gespeeld. Teveel games en te weinig tijd. Is dit een beetje zoals tomb raider ??

 6.    107 XP
  Slmii's avatar

  NICE! Werd is tijd. Allemaal gespeeld, vond ze allemaal vet!

 7. Anoniem -   
  212.45.63..xxx's avatar

  nee meer zoals splinter cell