Kazunori: “Verwacht perfectie voor het schade systeem in GT5

Het schade systeem van Gran Turismo 5 welke getoond was op de GamesCom en Tokyo GameShow was duidelijk nog niet af. Toch waren een hoop mensen teleurgesteld met hoe gelimiteerd de schade er uit zag. Het is wel bekend dat niet alle auto’s een volledig visueel schademodel gaan krijgen, maar wanneer het komt op onder andere NASCAR en rally wagens zal dit in ieder geval wel het geval zijn. In een interview gaf het hoofd van Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi, wel vrij dat de schade die we kunnen verwachten absolute perfectie is.

“I’ll only say one thing. Our team of engineers did not want to do something that has already been seen in other games. No. I wanted something completely different and new.

“Yes, expect perfection.”

Dit is het antwoord op een vraag over het schademodel. Maar wat hij hier precies mee wil zeggen is niet helemaal duidelijk, we hopen natuurlijk op een hyper realistisch schademodel voor een hoop van de 950+ auto’s. Hoe dit precies in zijn werking gaat geeft de man niet vrij.

6 reacties

 1.    488 XP
  tigertijger's avatar

  ik kan niet w8ten op deze game ik speel nu gt 5 prologue en oja k heb sinds release gt5 portable of mobile whatever de name is en ik vind het een super vet spel het is pickup and play en gt5 ik ben gewoon een fan van Gran turismo

 2.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Ik kan niet wachten op GT PSP. Volgende week heb ik hem ๐Ÿ˜€

 3.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  GT wordt echt zo stoer! Ik hoop alleen dat hij beter is als dat ik van de PSP versie had verwacht. De PSP versie vondt ik erg tegenvallen graphics had ik meer van verwacht gameplay is daarin tegen wel goed ๐Ÿ˜‰ Deze game wordt echt te wreed! ๐Ÿ˜€

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ja laar nou mr es uitkomen inplaats van alleen maar praten.

 5.    60 XP
  JS2000's avatar

  @Myx

  Idd we wachten nu al veels te lang op deze game.En wie weet hoe lang we nog moeten wachten.

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Koop de game toch wel ๐Ÿ™‚