Firmware 2.11 is nu beschikbaar voor de PlayStation Vita

Vorige week verscheen firmware 2.10 voor de PlayStation Vita en deze update bracht de nodige nieuwe features met zich mee, waaronder de mogelijkheid om iconen te rangschikken in mappen. Nu een week na het verschijnen van de 2.10 update is er alweer een nieuwe en deze heeft versienummer 2.11.

Deze nieuwe update is weinig spannends, want het zorgt voor een verbeterde stabiliteit en voor de playback van sommige titels. Kortom, het gebruikelijke verhaal dat Sony mededeelt bij een kleine update na een grote update.

Als je last van wat issues hebt na het updaten van je PlayStation Vita naar versie 2.10, dan doe je er wellicht goed aan de 2.11 update te installeren. Mocht je de update van vorige week gemist hebben, hierboven een video die de nieuwe features demonstreert.

 1.    1860 XP
  elazzja's avatar

  GEHEEL OFF-TOPIC: Ligt het aan mij of is VITA OS perfect geschikt als telefoon OS?? Voor de mid-range markt kun je een lekker simpel, snel en overzichtelijk telefoon mee maken. Je kunt je differentiëren doordat elke app een livearea heeft met eventueel updates van de ontwikkelaar (bij instellingen dan kiezen of je wil dat die app direct opstart of eerst naar het livescherm gaat). SMS’s app hoef je nooit te openen eventueel en kan dus snel bereikt worden. Ik zie hier eigenlijk meer potentieel in dan Firefox OS (alhoewel dat meer voor low-end devices is)

 2.    1373 XP
  rva_96's avatar

  @elazzja: voor 5 inch telefoons wel, en dan in landscape mode. Die tiles/tegels zijn veelste groot voor een mobiele os, en verder past er te weinig op een scherm.

  Persoonlijk vind ik het idee erachter een beetje IOS, natuurlijk ander design maar je ziet zeker sporen ervan in terug.

  Ik zou het Vita os niet op me mobiel willen 😛 Liever dan IOS, ziet er toch een stuk strakker uit.

 3.    7384 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Het zou wel erg makkelijk werken dat wel. Icoon grootte kan je gewoon aanpassen.

 4.    7384 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @elazzja: Ben erg benieuwd naar het Firefox OS.
  Ik gebruik op mijn pc niks anders alleen hun browser heerlijk die open-source met die fantastische apps.

 5.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  @elazzja: Sony is hier ooit een keer mee bezig geweest op hun telefoons heb namelijk een paar roms op xda tegen gekomen die die dingen had weet alleen niet welke het waren

 6. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Het besturingssysteem van de Vita is ontwikkeld op basis van Android slimpies..