Morgen zal de demo van Soul Sacrifice in de PlayStation Store gaan verschijnen en eind deze maand ligt de game in de winkels. Voor iedereen die van plan is de demo te gaan spelen hebben we goed nieuws, het zal namelijk mogelijk zijn om de savedata die de demo aanmaakt mee te nemen naar de volledige game.

De demo bestaat uit het eerste hoofdstuk van de game en doordat je je savedata mee kunt nemen hoef je straks niet helemaal opnieuw te beginnen met het aanmaken van onder andere een personage waar je mee speelt.

Tevens zullen spelers die de savedata bewaren tot de volledige game een exclusieve bonus krijgen. Dit is een item met de naam: ‘Spirits’ Heart’ en hiermee kun je een sterke stenen golem oproepen die je bij zal staan in gevechten.

Let op: de demo is beschikbaar tot 1 mei en daarna zal deze uit de PlayStation Store verdwijnen, dus dan kun je ook de golem niet meer bemachtigen. Meer over Soul Sacrifice kun je in de hands-on van Kim lezen, die al uitgebreid met de game aan de slag is gegaan.