Final Fantasy Versus XIII werd pakweg een jaar of zeven geleden aangekondigd en tot op heden hebben we nog maar weinig van de game gezien. In tegenstelling tot andere Square Enix projecten kan dus over deze game gezegd worden dat het allesbehalve vlot gaat en dat is jammer, maar er is licht aan het einde van de tunnel.

Director Tetsuya Nomura heeft in de laatste episode van de Square Enix Merchandise Radio aangegeven dat Final Fantasy Versus XIII een delicate kwestie is binnen de ontwikkelaar en uitgever, maar dat de datum voor de volgende aankondiging gepland staat en dat ze er op dit moment naar toe aan het werken zijn.

“It’s a delicate situation within the company,”

“The date for our next reveal is set and we are working toward preparing information for that.”

Hierbij excuseerde Nomura zich ook gelijk richting de fans en vroeg hen om nog even wat meer geduld op te brengen. Misschien dat Square Enix op de E3 meer van de game gaat laten zien, aangezien ze al hebben aangegeven hier een (nieuwe) Final Fantasy te gaan onthullen.

Volgens de laatste geruchten heeft de titel de naam Final Fantasy XV gekregen en zou het in de maak zijn voor de PlayStation 4 en de nieuwe Xbox. We wachten rustig af en zodra er weer een teken van leven is lees je het hier.