Ontwikkelaar Infinity Ward is flink bezig om hun aankomende toptitel, Call of Duty: Modern Warfare 2, te promoten. Zo hadden we enkele dagen geleden het bericht dat Infinity Ward samen met Monster Energy een speciaal Monster Drank op de markt gaan brengen. Bij het kopen van deze Monster Drink maak je ook nog is kans om de game Call of Duty: Modern Warfare 2 te winnen.

Er komen veel verschillende soorten special editions van de game Call of Duty: Modern Warfare 2. Zo kan je gewoon de normale versie van de game kopen. Daarnaast komt er nog een hardened edition waarbij men een artbook krijgt, een token om Call of Duty: Classic te unlocken op het PSN en de hardened editie van de game. Naast de hardened edition komt er nog een Prestige Edition welke een heuse nachtkijker bevat, de hardened edition Ên een hoofdsculptuur van Soap MacTavish. Deze zal voor maar liefst â‚Ŧ170,- in de winkels liggen.

Nu zijn er beelden verschenen van de nachtkijker welke simpelweg gemaakt wordt in een Chinese fabriek. Wat ook blijkt is dat de containers vol zitten met de nachtkijkers. Dus is de Prestige Edition wel eigenlijk zo limited? Of is het gewoon een stunt van Activision om veel geld binnen te halen?

Bedankt voor het melden JimBasshunter