Bethesda is sinds enkele dagen heel gemeen aan het plagen over een nieuwe game die zal worden aangekondigd. De meningen waren verdeeld over wat het mogelijk kon zijn, maar de meesten dachten aan Fallout 4.

De uiteindelijke onthulling van Project Zwei was ook een mogelijkheid en uit de Twitter-activiteiten van Bethesda kunnen we opmaken dat de mysterieuze teasers inderdaad betrekking hadden tot Shinji Mikami’s survival/horror game: Project Zwei.

Meerdere, betrouwbare websites geven ook aan dat het geen Wolfenstein, noch een Fallout aankondiging betreft. Zo laat Multiplayer.it via Twitter weten zeker te zijn van een Zwei aankondiging. Ook onze Franse concullega’s van Jeuxvideo zijn zeker van hun zaak en melden dat morgen de dag gaat zijn dat we meer gaan zien van Shinji Mikami’s project.

Waar hun ontzettende zekerheid vandaan komt is voor ons een vraag en voor hen een weet. Hetgeen wat voor iedereen zekerheid blijkt is dat Bethesda morgen de onthulling officieel gaat maken via IGN. Dit lieten zij kortgeleden weten via een tweet. Tevens hebben ze de laatste teaser afbeeling vrijgegeven, welke je via deze link kunt bekijken. Het aftellen naar morgen is begonnen!