‘Gran Turismo 6 onthulling is slechts een paar weken weg’ – officiële sites gaan ook op de schop


De geruchten rondom Gran Turismo 6 beginnen steeds grotere vormen aan te nemen de laatste dagen. Enige tijd terug sprak Sony’s Michael Denny over de najaars line-up voor de PlayStation 3 en noemde hierbij Gran Turismo 6. Eerder deze week verscheen de game plots in het assortiment van de retailer NewEgg met daarbij een release voor dit najaar en daar kunnen we nu op doorgaan.

CVG bracht min of meer hetzelfde nieuws naar aanleiding van het opduiken van de game bij NewEgg, maar voegde hier vervolgens aan toe dat zij hebben vernomen dat de onthulling van Gran Turismo 6 slechts een paar weken van ons af is. Iets wat een aankondiging op de E3 een stuk realistischer maakt. Tel hierbij op dat ook plots de officiële Gran Turismo websites van een nieuwe layout zijn voorzien.

De Japanse site en die van Hong Kong zijn vernieuwd en hierop staat dat de sites buiten die ‘plaatsen’ (evenals Korea, Singapore en Japan) later van een update voorzien gaan worden. Dit kan natuurlijk toeval zijn, maar aan de andere kant is het ook opvallend dat dit precies aan de gang is op het moment dat de Gran Turismo 6 geruchten hardnekkiger worden.

TSA heeft navraag bij Sony gedaan over Gran Turismo 6, maar hierop wilde Sony niet reageren.

Boxshot Gran Turismo 6

Gran Turismo 6

Releasedatum:
06-12-2013
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment Europe
Ontwikkelaar:
 1.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  ben benieuwt hoe de PS Vita verzie eruit komt te zien aangezien het team dat gran turismo gemaakt heeft namelijk ook mee geholpen de PS Vita te ontwerpen

 2.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  hoop dat ie ook nog uitkomt op de ps4

 3. Anoniem -   
  JD68's avatar

  Alsjeblieft laat het geen GT 5,5 zijn met alleen betere graphics!

 4.    1060 XP
  nis156's avatar

  Ik kan echt niet wachten op deze game :D.

 5.    271 XP
  Maurie's avatar

  @JD68:
  Wat wil je dan nog meer anders zien?

 6. Anoniem -   
  62.238.197..xxx's avatar

  ik hoop echt dat deze wordt overgeslagen op de Ps3 en dat ze GT6 maken voor de Ps4 only