JRPG Time and Eternity bereikt begin deze zomer al de Westerse gronden


Begin dit jaar werd duidelijk dat Toki to Towa – zoals deze in Japan heet – naar het Westen zal komen onder de noemer ‘Time and Eternity’. De game zal in de zomer gaan uitkomen en zoals het er nu uit ziet is dat in het begin van de zomer al het geval.

Retailer Game Mania heeft de game namelijk op haar website geplaatst, met daarbij de reeasedatum van vrijdag 28 juni. Aangezien deze winkel weinig tot nooit met placeholders werkt, is de kans groot dat deze datum kloppend is. De game zal tegen die tijd zowel met Engelse als Japanse voice-acting worden uitgegeven en Nippon Ichi Software liet ons weten dat we ook op heel wat downloadbare content mogen rekenen!

Voor de liefhebbers heeft GamesRadar een uitgebreide gameplay demo online geplaatst, welke je hieronder kunt bekijken. Zowel een gedeelte van het verhaal als het vechtsysteem komt aan bod, dus weet je nog niet precies hoe het werkt of wil je gewoon meer weten? Check dan de video hieronder.

Boxshot Time and Eternity

Time and Eternity

Releasedatum:
28-06-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
Zondag Budgetdag – Games – 29 December
Gepubliceerd op 29 dec, 2013 om 16:45
Review: Time and Eternity
Gepubliceerd op 17 jul, 2013 om 17:29
Namco Bandai brengt weer een geliefde JRPG naar Europa
Gepubliceerd op 3 jan, 2013 om 14:19
 1.    7392 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Huppa weer een RPG en dat tterwijl we aftellen naar de PS4 ๐Ÿ˜‰

 2.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Ik zou maar 3 games halen voordat de PS4 kwam….

 3. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @ShadowhunterrX: Dat wordt moeilijk handhaven zo :p

 4.    7392 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Sensu: 3 zijn voor mij te weinig er komen nog zoveel goede titels uit. Ik kan niet kiezen ๐Ÿ˜›

 5.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Hoppa en weer een game voor de PS3. En zo wordt het moment dat ik naar een PS4 over zal stappen steeds verder vertraagd. ๐Ÿ˜‰ Ik ben nou eenmaal groot fan geworden van JRPG’s en dan ook nog zo’n type die de games uitgebreid doorzoekt waardoor de gameplay duur aanzienlijk wordt verlengd.

  Op dit moment ben ik bezig met Dragon Age Origins, die is ook vet groot. Ni No Kumi wil ik ook nog steeds aanschaffen. Kortom voorlopig geen PS4 voor mij. Skyrim heb ik ook nog lang niet uitgespeeld.

 6.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  @Sensu:
  Als het zo doorgaat wel :).

  @Flaming_Kaiser:
  Voor mij normaal een makkie , veel genre`s kan ik makkelijk wegstrepen en haal ik het later. Bij 1 is dat wat lastiger :P.

  @Bappie-NL:
  Kijk maar uit dadelijk komen er nog meer ๐Ÿ™‚

 7. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @Bappie-NL: Idd, wat Flaming Kaiser zegt… Je moet wel meer gametijd nemen, je bouwt een achterstand op! ๐Ÿ˜‰

 8.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @Sensu:

  Buitenom werken doe ik bijna niet anders. ๐Ÿ˜‰ Maar waar het vaak op neerkomt als een maker zegt dat de gemiddelde gameplay duur 20 uur is, ik dat voor mij gerust minstens 3x kan verlengen. Ik ben gewoon een mierenneuker qua gamen. Ik wil alles zien, alles ontdekken, alles verzamelen. Als het spel niet verloopt als dat ik zou willen, door bijvoorbeeld verkeerde keuzes gemaakt te hebben, pak ik gerust een saved game van uren terug. Maar je hebt gelijk, ik ga inmiddels aardig achter lopen. ๐Ÿ˜‰

  @ShadowhunterrX:

  Ik weet het, daarom zit ik ook niet zo te springen om een PS4. Persoonlijk heb ik nog niets aangekondigd zien worden waarvan ik zeg: “Die game MOET ik op dag van release hebben!”.