Robert Bowling praat over een Call of Duty film?

Stel: je hebt een succesvolle game of franchise en je wilt er veel meer mee doen, bijvoorbeeld een film ervan maken, dat kan toch? Kijk bijvoorbeeld naar Tomb Raider, eerst een game, toen een succesvolle film. Hitman is ook zo’n geval, weliswaar iets minder succesvol, maar zeker geen misser. Daarbij kunnen we misschien de zeer succesvolle franchise Call of Duty eindelijk toevoegen.

Niemand minder dan Robert Bowling van Infinity Ward heeft de geruchtenmolen in gang gezet. Via zijn Twitterkanaal heeft hij gezegd dat hij in Parijs aan de praat is geraakt met niemand minder dan Xavier Gens, de Director van de Hitman films. En waarover hebben ze dan gepraat? Films natuurlijk, films die zijn afgeleid van succesvolle games.

Maar dat is niet het enige bewijs, want de naam Call of Duty is ook al geregistreerd als filmlicensie sinds 21 september jongstleden. Laten we hopen dat er een zeer goede film van Call of Duty komt, als dit allemaal waar mocht zijn en zolang Uwe Bolt er zich niet mee bemoeid, kan er niks verkeerds gaan.

12 reacties

 1.    257 XP
  Joost's avatar

  Black Hawk Down komt aardig bij de ‘CoD-ervaring’ in de buurt vind ik zelf ๐Ÿ™‚ als deze film dan ook van die kwaliteit is…

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  eerst zien dan geloven ๐Ÿ˜›

 3.    533 XP
  fazzel100's avatar

  @nis-gens: /Agree

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Lijkt me een vette actie film worden, hopelijk niet allemaal te fake en goede acteurs erin

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  AUB NIEEEETTT

 6.    144 XP
  cllin4's avatar

  @Joost: Haha geweldig ik keek die film van middag nog op mijn telefoon Haha!!Maar ik vind het echt super dat ereen film over gemaakt word het word vast echt een super goede film!!! want de game had zelf echt gewoon momenten waar je eignelijk gewoon bij kan huilen, Dus een film? een super goed idee!

 7.    229 XP
  csvichf's avatar

  cod is best verhaalloos de delen hebben byna niks met elkaar te maken eua verhaal en willen ze eerste 2 delen van film WO2 doen? en de rest ineens in het heden slaat nergens op belachlijk idee

 8. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Joost: ik herinner me nog een missie uit cod4 welke geript was uit cod4 xD

 9.    589 XP
  tovenaar's avatar

  uwe bolt ๐Ÿ˜› whahahahaha postal was wel grappig gek…

  maar ook wel weer fucking kasloos

 10.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  Lijk me echt zo vet ๐Ÿ™‚

 11.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  @csvichf:
  Ze kunnen ook gewoon een deel verfilmen…

  Maar waarom? Omdat ze geld ruiken…

 12.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  @Joost: yep tis ook nog een goede film ook nog nou maar hopen dat ”deze” film ook goed wordt