Er gaan de laatste tijd weer de nodige geruchten rond over een nieuw deel in de Gran Turismo franchise. Gran Turismo 6 is al enige tijd in ontwikkeling en afgaande op de geruchten zal de game nog eind dit jaar gaan verschijnen. Ook zou de officiële aankondiging niet ver meer van ons af zijn, wat suggereert dat we op de E3 meer gaan horen en zien.

Vandaag komt de Italiaanse website Multiplayer.com met een prijsindicatie voor de game, welke op €59.90 staat. Ook vinden we hier de releasedatum en deze staat op 29 november. Als laatste is er zelfs een boxart online verschenen wat het des te geloofwaardiger maakt. De boxart hieronder en laat ons zeker even weten of je de boxart een beetje te pruimen vindt.

Veel meer informatie hebben we op dit moment nog niet, maar wel kunnen we je de vertaling van de omschrijving die bij Gran Turismo 6 op Multiplayer.com staat meegeven. Deze is als volgt: “The best driving simulator returns to his brand-new edition for PS3.”

Let wel, Sony heeft tot op heden nog steeds niets weten te bevestigen dus neem alles rondom Gran Turismo 6 momenteel nog even met een korrel zout.