Tijdens de Game Developers Conference in maart maakte Kojima Productions bekend dat The Phantom Pain eigenlijk gewoon Metal Gear Solid V is. Iets wat al niet geheel een verrassing kwam, maar toch mooi nieuws was. Opvallend was wel dat David Hayter (foto) niet gecontacteerd was om de rol van Snake in te vullen. Hij heeft immers jarenlang de stem van de hoofdpersoon vertolkt.

Echter is nu de onderstaande video vrijgegeven, waarin we wederom een persoon zien die in bandage is gewikkeld. Hierdoor is niet te zien wie het is, maar er is wel een hint: “I’m the one you thought I would be from the start“. Is dit dan toch David Hayter? Voorlopig heet de persoon Mr. Oni en de identiteit zal op 11 juni onthuld worden wat trouwens de eerste dag van de E3 is.

In de video wordt verder gezegd dat een bekende Hollywood acteur die meewerkt aan de game al veel rollen heeft gespeeld in animatiefilms. Als we IMDB mogen geloven zal Kiefer Sutherland (24, Touch) de rol van het personage Ishmael op zich nemen. Alvast een grote naam, maar wij zijn eerder benieuwd naar wie Snake van een stem zal voorzien. Kojima blijft ons voorlopig nog even teasen.