Wie herinnert zich Heavenly Sword nog? Grootse veldslagen, een roodharige chick met badass zwaardmoves, even lastige als compleet gestoorde eindbazen en… een SIXAXIS besturing die ons opgedrongen werd en zo voor enkele behoorlijk frustrerende levels zorgde. De game, ontwikkeld door Ninja Theory, kreeg uiteindelijk geen sequel, maar wist toch een nette indruk achter te laten.

Gisteren konden jullie hier al lezen dat we in 2015 een Ratchet & Clank film zullen mogen verwelkomen. Ratchet & Clank blijkt nu echter niet de enige Sony franchise te zijn die binnenkort omgetoverd wordt tot een CGI langspeelfilm. Toen Variety het nieuws over Ratchet & Clank naar buiten bracht, vermeldde de website langs zijn neus weg dat er ook een Heavenly Sword film in de maak is.

De CGI film zal geproduceerd worden door Blockade en zal te zijner tijd rechtstreeks op DVD verschijnen. Details over het budget zijn nog niet bekend en ook een releasedatum werd vooralsnog niet gegeven. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

“Blockade is also producing “Heavenly Sword,” a CG-animated film that will be distributed direct-to-homevideo.”