Rockstar heeft zojuist aangekondigd dat er nieuwe trailers van GTA V aan zitten te komen. Nee, niet één trailer, maar waarschijnlijk drie gloednieuwe trailers. Lang hoeven we niet te wachten totdat Rockstar Entertainment de trailers vrijgeeft. Op Koninginnedag, dinsdag 30 april, zal Rockstar de trailers vrijgeven.

Op bovenstaande afbeelding zien we de datum samen met de drie namen van de speelbare personages in GTA V: Franklin, Michael en Trevor. Dit betekent dat we zeer waarschijnlijk drie trailers te zien krijgen, één trailer voor elke personage. Overigens wordt in een tweet van Rockstar niet gesproken over één trailer, maar juist meerdere trailers.

We verwachten dus op dinsdag drie trailers te zien waarin we meer te weten komen over elke personage. Bovendien willen we natuurlijk ook meer zien van de wereld waar GTA V zich in afspeelt. Of Rockstar de trailers tegelijkertijd vrij zal geven weten we niet, maar zoals je van ons gewend bent kun je de trailers meteen op onze website checken zodra ze zijn vrijgegeven.

GTA V is vanaf 17 september verkrijgbaar.