De 500GB PS3 met The Last of Us duikt nu ook op bij Nederlandse retailer

In februari bracht de Franse tak van Amazon al de mogelijkheid naar voren dat er een PS3 bundel aan zat te komen van de 500GB versie, inclusief The Last of Us. Van Sony hoorden we in de tussentijd nog niets, maar nu is de bundel ook bij een Nederlandse retailer op de website verschenen.

De bundel is te reserveren bij retailer Game Mania voor een bedrag van €283,-. De adviesprijs van deze bundel zal, zoals bij de meeste PS3 bundels, op €299,- liggen. Volgens de website krijg je naast de 500GB PS3, The Last of Us en de standaard bekabeling, ook nog een PlayStation Plus voucher cadeau. Deze is waarschijnlijk goed voor 30 dagen PlayStation Plus lidmaatschap.

Dit PlayStation 3 pakket zal op de officiële release van The Last of Us te verkrijgen zijn in de winkels, namelijk 14 juni 2013.

Boxshot The Last of Us

The Last of Us

Releasedatum:
14-06-2013
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    508 XP
  Dreamingman's avatar

  hmmm 500gig hd toch al zon 70 euro. Spel zon 60 euro. Dan nog een controller die die zon 50 euro zijn. Wel heel aanlokkelijk om toch nog even een ps3 te kopen voor als mijn oude fat het toch nog een keer begeeft.

 2.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @Dreamingman:

  Daar heb je inderdaad een punt, ik ga er ook nog even over nadenken. Ik heb dan wel een Slim versie maar zit altijd met een te kleine HDD probleem. En mijn controllers zijn inmiddels echt diep uitgeslepen.

 3. crew Redacteur -    2221 XP
  Sensu's avatar

  @Bappie-NL: Ik vind dat echt zo raar, het inslijten van de controllers bij de sticks. Iedereen heeft daar last van en ik eigenlijk nooit… En toch vreemd, aangezien ik FPS games speel en ze daar juist het hardst van slijten.

 4.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @Sensu:

  Ik gebruik 2 controllers in mijn eentje, de een ligt standaard op te laden wanneer ik met de ander speel. Ik speel géén FPS games en toch zijn beide sticks van de controllers rondom zeker ruim 1 mm ingesleten. Ik hoef ze dus echt niet te verkopen onder de noemer: “Zo goed als nieuw!”.

  😉

 5.    508 XP
  Dreamingman's avatar

  Bij mij is het zelfs al zo @Bappie-NL: Bij mij zijn beide controllers al ingesleten en bij mij is het zelfs zo erg dat mijn rubbertjes bovenop al helemaal weg zijn van de joystickies haha. Dus zit er hard aan te denken toch van zon aanbieding gebruik te gaan maken voor nog een ps3 voor deze pakket prijs.

 6.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @Dreamingman:

  Ik denk er echt nog even over na. Zoals het er nu uit ziet komen er voor de PS3 nog heel wat games uit die ik graag zou willen spelen, maar de PS4 staat ook voor de deur…

  Tot nu toe hangt de keuze meer uit naar een nieuwe PS3, maar aan de andere kant zullen de games die nu uitgebracht worden uiteindelijk ook wel voor de PS4 verschijnen, net zoals dat nu met veel games van de PS2 gebeurd, die nu verschijnen op de PS3. De vraag is alleen wil ik zo lang wachten?

  Wat de PS4 bij mij tegen houdt is dat ik nog geen echte must haves voor mij voorbij heb zien komen.

 7.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Zeker een aantrekelijke deal.